LADEN

Typ om te zoeken

7 augustus 2017 Binckbank tour (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

7 augustus 2017 Binckbank tour (Tom Lassing)

Normaal heb ik niet veel met wielerrondes, maar deze specifieke wielertour is om meerdere redenen een keer iets waar ik iets mee ga doen.
Het gaat om Binckbank als hoofdsponsor. Dat maakt het in die zin interessant dat het beleggen voor een brede markt in beeld brengt. Daar kan ik als uitgever van een beleggingsblad wel wat mee.
Het gaat om de enige grote meerdaagse wielerronde van Nederland en volgens Binckbank de mooiste…
Het zal wel, het is in ieder geval een wielerronde die de nodige publiciteit krijgt.
De derde reden om er wat mee te doen, is het feit dat het letterlijk bij ons kantoor voorbij komt. We zitten hier op ongeveer een derde van de eerste dagrit (op 73,8 km van de start), dus op de eerste rang en zien de wielrenners hier vol in de ankers gaan omdat er net voorbij het huis een scherpe bocht (links en rechts) in het parcours zit.
Als het mooi weer is, (en dat is het op 7 augustus al snel als het niet regent) dan is het prachtig toeven aan de rand van de weg.
Als u in de buurt bent, nodig ik u dan ook uit om hier te komen genieten van wat uiteindelijk netto slechts een paar seconden wielrennen is. Voor de renners uit rijden er de nodige reclame wagens langs en enige tijd daarna flitsen de wielrenners voorbij. Ik ga er een gezellig terrasje voor het kantoor van maken.
U bent van harte welkom. Ik moet nog nagaan hoe laat ze hier ongeveer langskomen. Gezien de onzekerheid over hoe laat dat precies zal zijn kunt u beter ruim op tijd zijn.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *