LADEN

Typ om te zoeken

10x challenge nieuwsbrief stand van zaken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

10x challenge nieuwsbrief stand van zaken

Gisteren heb ik met mijn voorbeeld portefeuille de stand van 40.669,25 dollar bereikt. Ik begon twee en een halve week geleden op 24.000 dollar (20.000 euro)
Het was gisteren een rare dag. Ik nam mijn eerste twee verliezen. Ik nam ook drie nieuwe posities in en tot mijn spijt gingen die daarna nog niet als een raket.
Andere posities deden dat wel. Ik had een grootste stijger van 34%, gevolgd door 26,6% en 20,7%. Ook was er twee keer ruim 13%. Dat waren de dragers van bijna 10% winst in één dag ten opzichte van het startbedrag. Ik had echter ook een -10,4% en een min 7,8%.
De verliezen nam ik op twee posities die niet los kwamen. Dan ga ik niet te lang wachten. Immers met wachten ga ik geen 10x de inleg halen.
Er is nu door de verkopen van gisteren een bedrag van bijna achtduizend dollar cash gekomen. Dat gaan we vandaag inzetten.
Ik ga ook wat extra tips geven aan de deelnemers die na dit weekend er bij zijn gekomen. Die hebben wat inhaalwerk te doen.
Meer weten, kijk hier

Ik kreeg gisteren deze ingekomen testimonial:

Puik werk.

Dit is de beste 1k euro die ik ooit besteed heb. Het is niet alleeen de winst maar vooral het leren beleggen dat ik nu beleef.

Ik leer nu in heel rap tempo wat kan en niet kan. Ik probeerde de eerste twee weken jouw aankopen en verkopen te verbeteren maar vandaag leer ik dat het pijnlijk kan zijn om de grens op te zoeken van de marge die jij aangeeft. Als je ooit de tijd hebt op je video kanaal kan je dan eens uitleggen hoe we een trailing loss inleggen en wat de gevaren zijn?

Duizend maal dank voor deze unieke belevenis.

Mvg,

Dirk

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *