LADEN

Typ om te zoeken

Boekbespreking

site

Boekbespreking

"Succesvol traden in opties, futures en turbo’s"
Een boek geschreven door drie experts op het gebied van de beurzen en trading, te weten Micheal Arens, Harry Geels en Rombout Kerstens. De enorme kennis die ze over de materie hebben, zien we volledig terug in het boek. Hun feitenkennis is gigantisch.
Ondanks al die feiten is het toch een heel interessant boek geworden. Beleggers die in de genoemde derivaten handelen, zouden deze kennis in huis moeten hebben. Daarmee ben je dan nog niet op de hoogte van hoe de markt je beentje probeert te lichten, maar je komt als belegger wel met de broodnodige bagage op de markt. Blunders door verkeerde posities of verkeerde middelen om een verwachting te bespelen, kunt u voorkomen. Met de kennis uit het boek, kunt u uw rendement op de beurs waarschijnlijk wel verhogen.
Het boek is zeer compleet over opties, leert u genoeg over turbo’s en geeft ook duidelijk aan wanneer en hoe u futures eventueel kunt inzetten.
Een aanrader derhalve voor iedereen die in deze derivaten aan het handelen is of dat gaat doen. Het is vooral voor traders die al wat ervaring hebben, maar zich eerder nooit de moeite namen meer te leren, een must. Wie al veel langer aan het traden is kan waarschijnlijk ook nog wel wat aardige weetjes uit dit boek halen. Als u het wilt bestellen, dan kunt u dat doen bij de uitgever op: http://www.keyword.nl/homepage/boeken.htm

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *