LADEN

Typ om te zoeken

Amerikaans klatergoud

site

Amerikaans klatergoud

In de jaren negentig was alles dat uit Rusland kwam verdacht. De misdaad weelde tierig en producten waren van inferieure kwaliteit. Ik had eind jaren negentig de pech op een Russisch Cruiseschip verzeild te raken. Het zwembad stond geen water in en de sauna was een opslagruimte voor de stoelen die nu niet meer naast het lege zwembad hoefden te staan. Het enige dat goed werkte was het casino.
Op dit moment is mijn trieste constatering dat Amerika die Russische rol heeft overgenomen.
Op de site van de Amerikaanse munt las ik dat "alleen puristen ook zilver in zilveren munten willen zien"… Oftewel, ze brengen in Amerika zilveren munten zonder zilver uit. Puristen? Of mensen die gewoon willen krijgen wat wordt aangekondigd, namelijk zilver?
Ook gouden herdenkingsmunten uit Amerika bevatten vele soorten metalen, maar goud is er niet bij.
Deze oplichting mag. In Amerika mag je tegenwoordig als overheidsinstelling, of als instelling werkende voor de overheid, een soort van marketing gebruiken waarbij je gewoon puur aan het liegen bent. Immers, slechts puristen eisen dat er ook in zit wat wordt aangekondigd.
Amerika is ziek. of moet ik zeggen ‘rot’. Rot als een zieke boom met een ziekte in de wortels. Misschien wel zieker dan Rusland in de jaren negentig. In Rusland was het namelijk een weg naar verbetering. Het waren daar groeischeuten die de verkeerde kant uit groeiden. In Amerika is vooralsnog de weg alleen maar naar nog meer oplichting, nog meer bedrog. De Amerikaanse overheid, als wortel van die boom, voorop.

Wilt u beleggen in echt zilveren munten, kijkt u dan hier

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *