LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 april 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 april 2020

 • Het cijferseizoen is nu echt begonnen. Google, Starbucks en AMD zijn toonaangevende bedrijven die vandaag met de eerste kwartaalcijfers gaan komen.
 • Japan gaat nog maar weer een rondje geld scheppen. Ze doen dat iedere zoveel jaar en het gaat nog altijd goed, maar dan blijkt na enige tijd toch weer een volgende ronde noodzakelijk. In feite is de Yen toiletpapier, maar dat geldt voor heel veel meer munten.
 • Amerikaanse olie deed net 13 dollar per vat. Brant staat op 20 dollar. Er is nog slechts voor drie weken productie opslagcapaciteit. Vanaf dat moment is het de vraag wat er gaat gebeuren. Het is onbekend terrein.
 • Steeds meer senioren geven aan dat ze de isolatie zat zijn. Dat is geen leven…
 • Ik laat het eigenlijk nooit zien, maar samen met een partner heb ik in Detroit een huis voor de flip gekocht. Inclusief kosten en renovatie betaal ik 41.000 dollar. Na de renovatie gaat het huis terug de markt op. Ik dacht dat ik enkele maanden zou moeten wachten voor superkoopjes, maar het lukt nu al.
  Zou de flip niet binnen drie maanden slagen, dan ga ik het huis in de verhuur zetten.
 • Gisteren is het aantal besmette personen wereldwijd boven de drie miljoen gekomen. Een derde daarvan in de VS.
 • Gisteren dreigde er bij Neo Finance een aangevraagde lening het niet binnen de gestelde tijd te halen. Ik zag Neo Finance toen eerst 2250 euro inleggen en daarna deden ze nog 2000 euro in het zakje. De lening werd daarop nét voor de maximale tijd alsnog gerealiseerd. Ik heb zelf met 100 euro (verzekerd) meegedaan in die lening. Mijn rendement zou, bij reguliere betaling door de leningnemer dan 14,5% gaan worden. Als deze persoon netjes gaat betalen (het betreft een B lening) dan houdt dat ook voor Neo Finance een prachtig rendement in. De laatste dagen neemt de tijd toe dat leningen worden toegekend. Er moeten dus meer mensen leningen komen verstrekken. Gezien de rendementen begrijp ik niet goed waarom vooral vanuit de Lage Landen niet meer beleggers klaar staan om hier in mee te gaan.
  Ik heb nu 494 leningen uitstaan. 41 daarvan met verzekering. De laatste tijd doe ik dat meer. De eerste twee maanden had ik geen enkele lening met verzekering.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *