LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 mei 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 mei 2023

  • Mijn Goud999 affiliate link bleek al even niet meer te werken. Dat is dus vervelend, want wie er op klikte kreeg een 404 scherm en ik kreeg vervolgens ook geen vergoeding voor wie de site verder ging verkennen. De juiste link voor de goudaanbieding van Goud999 is deze.
  • Vandaag geen lunchwebinar. Arash is een weekje op vakantie.
  • Ford gaat, net als veel andere bedrijven, meer inzetten op een abonnementsvorm. Je koopt bepaalde zaken niet meer, maar je neemt er een abonnement op. Ik vind het een enge ontwikkeling, want bedrijven worden er veel machtiger door. Ze kunnen je het abonnement afnemen.
  • Het gesprek tussen Biden en McCarthy is aardig verlopen. Er is nog geen overeenkomst, dus in feite is het niet goed verlopen. Er zijn nog maar een paar dagen over. Verderop in de nieuwsbrief een be4langrijk artikel hier over.
  • Lyft staat er voor open door een concurrent gekocht te worden. Het lukt ze namelijk zelfstandig niet om Uber naar de kroon te stoten. Dan bied overgenomen worden meer kans van slagen om toch nummer één te worden.
  • Het aandeel Tesla zit weer in de lift. De afgelopen vijf beursdagen werd met winst gesloten. In de maandgrafiek ziet het er indrukwekkend uit. Ga je naar de zes maanden grafiek, dan is het veel minder indrukwekkend.
  • Een Russische opstandelingen eenheid heeft een inval in enkele dorpjes bij Belgorod gedaan. Militair gezien stelt het niets voor. Ze hebben bijvoorbeeld maar één tank. Het is vooral een afleiding en daarbij ook gezichtsverlies voor Putin. Russen die Rusland binnenvallen. Dat staat niet erg goed. Ik verwacht dat ze zich weer snel gaan terugtrekken zodra serieuze Russische eenheden in de buurt verschijnen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *