LADEN

Typ om te zoeken

Zeer interessant Chinees aandeel

Laatste Nieuws

Zeer interessant Chinees aandeel

Gisteren las u in de Beursbox nieuwsbrief het stukje van Jack Hoogland waar hij uiteenzette dat hij een zeer interessant aandeel had gevonden.
Een sterk groeiend bedrijf met Chinees/ Amerikaans management en een winstgroei van meer dan 50%. Het grappige is, dat hij me niet gezegd had welk aandeel het was, maar ik het hem al direct kon aangeven.
Aan zijn tekst van die winstgroei het management en het feit van een K/W van 8 wist ik al welk bedrijf dit om ging.
BeursAccent had namelijk een maand geleden al een positie in precies dit bedrijf ingenomen en we hadden precies naar deze zaken gekeken.
Het is de tweede keer in twee jaar dat we vrij kort na elkaar op precies op hetzelfde aandeel uitkomen. Niet zo heel gek omdat we beide voor absolute topaandelen gaan. Echter Topaandelen doet dat in om het even welke sector of markt, terwijl BeursAccent het alleen maar in enkele vooraf gekozen trends zal doen.
Twee succesvolle formules die zo heel af en toe op hetzelfde aandeel uitkomen. De één zet in op topaandelen en de ander op trends. Het is maar net wat uw voorkeur heeft.
Overigens staat BeursAccent nu op verlies met dit aandeel. Zoiets hadden we vorig jaar ook. Toen publiceerden we ‘ons beste aandeel’. Het stond toen op verlies. Enkele maanden later ging dat aandeel over de 100% winst heen. Het zou mij niet verbazen als we dat bij dit aandeel ook gaan zien.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *