LADEN

Typ om te zoeken

Winstgevend beleggen

Laatste Nieuws

Winstgevend beleggen

Deze dagen knijp ik mezelf af en toe om te kijken of ik wel echt wakker ben. Gisteren bijvoorbeeld ging één van de Global Energy aandelen weer met zo’n 14% omhoog. Een drietal andere aandelen uit de portefeuille deed ieder zo’n 6,3%. Er zat ook een 11% stijger in de portefeuille en een 13,3% stijger… Het beste aandeel dat op 9 maart gekocht werd, staat nu ruim 260% hoger. Als het aan de Nasdaq in 2000 doet denken, dan is het vanwege de enorme rendementen.
Het is niet voor niets dat ik echt met enorm ongeloof hoor dat er nu beleggers met beleggen stoppen omdat ze alleen zware verliezen maken.
Oh ja, op het moment dat ik naar die portefeuille keek (gisteren 21:35 uur, stond de Dow Jones op -64. Het is dus niet zo dat ik blind de markt volg en simpelweg een prachtig rendement heb omdat toevallig de hele markt prachtig omhoog is.
Mijn specialiteit is al jaren ’trendbeleggen’. Wat ik echter nu vooral doe, is het combineren met topkwaliteit. Dat is in 2007 een gouden combinatie gebleken.
Ik kreeg vanochtend deze mail van een abonnee:
Vorige week mailde ik je n.a.v. de twee opzeggers, dat ik wel tevreden was over mijn portefeuille en dat ik vorige week vrijdag een rendement had van 30% in een half jaar. Inmiddels, nu 3 beursdagen later, heb ik een nettorendement met mijn portefeuille van 50%!!!

Mijn vraag aan U is slechts hoe u aan het profiteren bent van de hogere energie prijzen en de China hausse?
Ik heb een aardige suggestie voor u: www.globalenergynewsletter.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *