LADEN

Typ om te zoeken

Wegens gewapende overval verzet

Laatste Nieuws

Wegens gewapende overval verzet

Het mini-seminar "Verdienen in elke markt" in Hotel De Witte Bergen in Eemnes van maandag 1 november j.l is door wel heel extreme omstandigheid verzet moeten worden.
Er werd om vier ‘s-middags een geldtransportwagen overvallen achter het hotel waar het mini-seminar zou plaatsvinden. De politie ging ervan uit dat er explosieven waren geplaatst waardoor de explosievendienst enkele uren bezig geweest met het veilig stellen van de hele omgeving. Alle gasten van het hotel zijn hierdoor enkele uren geëvacueerd geweest. Ook alle afritten naar het hotel waren afgesloten en François Franken heeft daarom als organisator en inleider van het mini-seminar de bijeenkomst noodgedwongen moeten cancelen.
Gelukkig werd het voorval door het journaal en alle andere nieuws-voorzieningen breed onder de aandacht gebracht en konden via e-mail alle deelnemers tijdig worden verwittigd.
Het mini-seminar wordt hierdoor nu op een andere datum verzorgd.
Het is dan ook weer mogelijk om u aan te melden via deze link.
Op deze website staat ook een 2 minuten durende video-compilatie van een eerder mini-seminar waardoor u alvast de sfeer kunt proeven van zo’n bijeenkomst. Het is beslist de moeite en de tijd waard om hier een keer naar toe te gaan.
Ook voor de diverse seminars die op nog zo’n 16 andere plaatsen in Nederland en België worden verzorgd zijn via deze link nog plaatsen te reserveren.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *