LADEN

Typ om te zoeken

Uw inbreng is gewenst

Laatste Nieuws

Uw inbreng is gewenst

Twee ondernemers hebben besloten middels enkele vragen aan potentiële klanten te vragen naar de wensen van die klanten, nog voor er een product is. Kortom, eerst in de markt vragen waar behoefte aan is en pas daarna deze behoefte dekken met producten en diensten die ook echt gevraagd worden. Op zich geen slecht idee. Het is uw kans om invloed te hebben op producten die in de markt kunnen gaan komen.
De eerste ondernemer is een software ontwikkelaar die voor (startende) Online Ondernemers software aan het ontwikkelen is. Als u al wel dacht aan Online Ondernemer worden, maar iets weerhield u er van, kijkt u dan eens op:
http://www.succesverhaal.nl/Hoe%20te%20beginnen.htm of ga rechtstreeks naar zijn vragenlijst op http://www.eeneen.com/een.htm.
De tweede is een onderneemster die binnenkort haar beleggingskennis wil gebruiken voor een nieuwe service in de markt. Beleggen met de vrouwelijke slag. Gezien het feit dat vrouwen beter beleggen dan mannen, is het geen slecht idee. U vindt de vragenlijst op
http://www.beursbitch.nl/vraag.html

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *