LADEN

Typ om te zoeken

Utah Uranium (UTUC) kansrijke overname kandidaat

Laatste Nieuws

Utah Uranium (UTUC) kansrijke overname kandidaat

UTUC heeft recent 23 nieuwe claims gekocht voor uraniumrijke gronden en is plotseling zo groot geworden dat het de aandacht van de grote partijen trekt. Een zelfde situatie deed zich voor in 2006 met het bedrijf Energy Metals nadat het de kleinere High Plains Uranium had overgenomen. Door deze actie werd de aandacht getrokken van het veel grotere Uranium One welke daarna Energy Metals overnam waardoor diens koers explodeerde van 3 naar 18 dollar.
Toevallig bevindt zich het hoofdkwartier van zowel Uranium One als UTUC in hetzelfde gebouw in Moab, Utah.
Daarnaast is het zo dat Uranium One over een uranium verrijkings fabriek beschikt op 40 mijl afstand van de claims van UTUC.
Een paar maanden geleden kocht UTUC 344 claims , een gebied van 6800 acres in Henry Mountain gebied in Utah. Het gebied heeft een potentieel van $3,75 miljard met een 50 miljoen pond uranium deposit a $75  per pond uranium.
Korte tijd later kocht UTUC 333 acres in een uranium rijk gebied in Montrose county in Colorado.
Het is bekend dat Uranium One top prijzen betaalt voor zijn overnames en het liefst "tegenstanders" opkoopt.
Vergeet niet dat de prijs van uranium binnenkort spectaculair gaat stijgen omdat de wereld vraag naar uranium slechts voor 40% door productie kan worden ingevuld.
De laatste jaren heeft men gebruik kunnen maken van de uit de koude oorlog overgebleven kernkoppen van Rusland, Oekraïne en de VS. En dat geld voor de huidige in gebruik zijnde kerncentrales. Volgens de Uranium Letter International zullen er de komende 15 jaar een totaal van 168 nieuwe kerncentrales worden bijgebouwd, die allemaal uranium als brandstof nodig zullen hebben.
De prijs van uranium is de laatste 2 jaar alleen al met 575% gestegen.
Het is evident dat Utah Uranium met zijn huidige bezittingen een gewilde overname prooi is geworden met Uranium One als meest logische koper.
Nu kopen en afwachten wanneer de overname zal plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *