LADEN

Typ om te zoeken

Heijmans transactie

Laatste Nieuws

Heijmans transactie

Gisteren is er wederom winst genomen op de geschreven put opties op Heijmans. Deze opties zijn ook in deze nieuwsbrief in eerdere artikelen genoemd, maar maken geen deel uit van de portefeuille van www.modelportefeuille.be. De put opties Heijmans sept/10 waren geschreven voor 0,50 per stuk (50 euro per optie)
Ik had er zelf 4 geschreven.
Vandaag zijn ze teruggekocht voor 0,15 per optie (15 euro per optie) en daarmee is er bruto 140 euro verdiend. Netto ongeveer tussen de 115 en 125 euro, afhankelijk van de kosten die uw broker in rekening brengt.
Op de aandelen Heijmans sta ook ik nog altijd op verlies, maar door wederom deze actie met de geschreven put opties uit te voeren is er wel een echte winst genomen en ondertussen sta ik zelf ongeveer op break even, terwijl de aandelen nu 13,51 doen en ik mijn eerste aankoop van de aandelen op 16 euro deed.
Dan nog ben ik niet blij met het feit dat de aandelen zo gedaald zijn, maar we wisten dat het ‘pareltjes in de modder’ waren. Het duurt even totdat andere beleggers inzien dat het inderdaad pareltjes zijn.
Dat is natuurlijk jammer, maar het hoort bij bodemvissen dat je er achteraf achterkomt dat het toch nog niet helemaal de bodem was.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *