LADEN

Typ om te zoeken

Gat in de goudmarkt?

Laatste Nieuws

Gat in de goudmarkt?

Opvallend is het feit dat KB Gold, dat via een MLM opzet plaatjes goud van 1 gram verkoopt, zegt een enorm succes te zijn, ondanks dat consumenten in feite bij aankoop en bij verkoop 20% duurder uit zijn ten opzichte van de reguliere goudprijs. Een gat in de markt blijkbaar, maar dan wel door KB Gold gecreëerd, want de vraag naar 1 gram goud muntjes en plaatjes was daarvoor slechts heel gering.
Opvallend ook is, dat de goudhandelaren in Nederland en België geen navolging geven aan dit gat in de markt. Immers zou je je kunnen afvragen waarom de reguliere goudhandelaren niet voor veel minder geld zo’n zelfde product of zelfs een beter product in de markt zetten.
Zijn de goudhandelaren zo zelfvoldaan vanwege een fantastische markt die al negen jaar bestaat, dat ze niet meer bukken voor wat ze misschien zien als wisselgeld?
KB Gold bewijst dat er bij particulieren een enorme vraag is naar ‘klein goud’. Terecht of niet, die vraag is er. Particulieren zijn zelfs bereid woekerprijzen voor 1 gram goud kaartjes te betalen.
Waarom dan niet tegen redelijke prijzen interessantere hoeveelheden goud verkopen? Als ik hoor dat de beste verkopers bij KB Gold tienduizenden euro’s per maand claimen te verdienen, dan vraag ik me af welke juwelier dat nog als wisselgeld wil bestempelen.
Wat je nodig hebt, is een webshop, een veilige handling van het goud en wederverkopers die het werk (online) voor je doen. Ik ben zelf geen juwelier of goudaanbieder, maar de andere onderdelen kan ik wel eventueel in voorzien. De vraag is of ook juweliers beseffen dat delen in feite vermenigvuldigen is. In dat opzicht is KB Gold briljant bezig, ze snappen namelijk in ieder geval hoe ze ‘gratis’ no cure nop pay verkopers voor hun produkten kunnen vinden terwijl ze zelf alleen maar de stickers plakken en goud versturen. Ik blijf het een schandalige prijs voor een te kleine goudhoeveelheid vinden, maar het is zakelijk gezien wel briljant opgezet van KB Gold.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *