LADEN

Typ om te zoeken

Extreme koersstanden

Laatste Nieuws

Extreme koersstanden

Nu we 2007 afsluiten, zien we enkele opvallende koersuitslagen. Zo staat de dollar op het zwakste punt ooit ten opzichte van de Euro. Naar mijn idee is de daling nu wel even voltooid en ik verwacht dan ook een tegenbeweging. Ik had zelf ruim 30.000 dollar die ik bewust rood stond. Ik heb die short positie afgelopen week ingewisseld voor euro’s.
Ook Goud staat bijna op een recordstand. Als we geldontwaarding niet in ogenschouw nemen, staat goud bijna op een all time high. Steeds als de stijging van goud ter sprake komt, zijn er lieden die direct ook vertellen hoe slecht goud het deed tussen de jaren tachtig en nu. Dat is echter niet interessant. Feit is dat goud nu erg gewild is en dat de $850 per troy ounce er aan zit te komen. Een doorbreking van dat niveau kan wel eens de aanzet voor een veel verdere stijging zijn. Als u nog niets deed in goud, dan is het nu niet het moment om te beginnen. Laat eerst die doorbreking zich maar eens bewijzen.
Om af te sluiten met het belangrijkste, de olieprijs gaat wederom richting de $100 per vat. Vanochtend staan we weer op $96,3. Het zou mij niet verbazen als we in 2008 ook wel een keer de $150 per vat gaan zien.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *