LADEN

Typ om te zoeken

Een luchtbel in Zilver en Goud?

Laatste Nieuws

Een luchtbel in Zilver en Goud?

Nu de koersen zo stijgen komen er steeds meer beleggers die me vragen of er een luchtbel aan het ontstaan is in de goud en zilver koersen.
IEDEREEN zou volgens de vragenstellers al goud en zilver hebben. Als ik dan vraag of ze zelf al goud en zilver hebben, dan is het antwoord vaak neen. Ze overwegen het, maar zijn bang om als laatsten te kopen en dan ook nog eens op de top.
Ik ken zelf een flink aantal beleggers, maar van die beleggers ken ik er maar een paar die net zoals ik meer dan 25% van het vermogen in fysiek goud en zilver hebben zitten.
VRIJWEL GEEN ENKELE particuliere belegger heeft meer dan 5% van het vermogen in goud en zilver. Een minderheid van de particuliere beleggers heeft goud of zilver als beleggingsobject. Dat zijn dan nog de beleggers. Hoeveel beleggers zijn er in de totale bevolking?
Is uw kapper al goud aan het verkopen? Wil de bakker u al aan zijn goudrekening koppelen zodat u in goud kunt afrekenen?
Is er sprake van een bubbel? In mijn ogen pertinent nog niet.
De vraag zou mogen zijn: is er sprake van wantrouwen in de dollar en euro?
Hoeveel mensen zitten nog in Euro’s?
Zouden we die niet moeten waarschuwen dat ze als dwazen bezig zijn? Als je bij je volle verstand bent, wat doe je dan met je spaargeld in Euro’s? Zie je dan niet hoe de bankiers die munt aan het uithollen zijn?
Eerst kregen de banken tientallen miljarden per land. Daarna kregen de PIGS landen in totaal honderden miljarden uitgekeerd.
Waar kwam dat geld vandaan?
Het werd verzonnen!
Vraag me dus niet of ik denk of er een luchtbel in goud en zilver bestaat.
Ik zie wel een tweetal luchtbellen. Ze heten Dollar en Euro.

Overigens, mijn goud en zilver ligt hier: www.goudrekening.biz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *