LADEN

Typ om te zoeken

Economische malaise of beurs sentiment

Laatste Nieuws

Economische malaise of beurs sentiment

Gaat het economisch gezien zo slecht met Nederland, België en Europa?
Neen toch! We zien aandelen als Aalberts bijna halveren in slechts drie maanden. Is het zo dat dat soort bedrijven nu bijna kopje onder gaat?
Neen! Wat we zien is sentiment in werking.
Hier worden de goede beleggers stinkend rijk van. NIET door omlaag mee te speculeren, maar om juist nu aandelen te kopen van prachtige bedrijven die onterecht spotgoedkoop zijn geworden.
Waarom dacht u dat we nu van George Soros en Warren Buffett horen dat ze na jaren stilzitten nu heel actief geworden zijn? Hoe slechter het sentiment, des te actiever zijn die mannen. Ze kopen heel selectief pure kwaliteit in en kijken niet naar de absolute bodem. Met hun hoeveelheden kunnen ze niet ‘op de bodem’ kopen. Ze kopen ongezien in dagen dat het hard omlaag gaat. Ze leggen hun orders extreem laag in en kijken of beleggers zo in paniek zijn dat ze ermee akkoord willen gaan.
Dat is de weg om op lange termijn rijk te worden.
Particuliere beleggers kijken naar de koers van vandaag en rekeningen zich daarop rijk of arm. De grote beleggers gebruiken die koers van vandaag, maar rekenen er verder niet mee. Wie de koers van vandaag ‘los’ kan laten en eindelijk slim gaat beleggen, die kan rijk worden.
www.beursaccent.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *