LADEN

Typ om te zoeken

Cursus Berekend Beleggen

Laatste Nieuws

Cursus Berekend Beleggen

De cursus start april 2008
Na het volgen van deze cursus kijkt ook U met andere ogen naar opties en maakt consistente rendementen. Een unieke combinatie van leren beleggen met geavanceerde optieconstructies en over de schouder meekijken van Jan van Gemeren, een ervaren optiebelegger en voormalig vermogensbeheerder. Jan van Gemeren gebruikt een dynamisch optie systeem dat zich aanpast aan de veranderende marktomstandigheden.

Doelstelling
Een rendement tussen de 1000-2000 Euro per maand is mogelijk (uitgaande van optieportefeuille met 25.000 Euro )

Het is bewezen dat ruim 90% van alle beleggers in opties geld verliezen. Men vergeet dat geld met verdienen met opties voor een groot deel kansberekening is. Ik kan u helpen inzicht te krijgen hoe u wel consistent geld kan verdienen met opties. Nee, geen grote klapper waarmee u kunt gaan rentenieren maar wel de mogelijkheid om maandelijks een redelijk stabiele winst van rond de 1000-2000 euro (uitgaande van een optieportefeuille van 25.000 Euro)

 1. U krijgt inzicht in een solide, door mij, al jarenlange gebruikte optiestrategieën die winst genereren in vrijwel alle marktsituaties.
 2. Duidelijk stappenplan hoe de strategie aan te passen aan de veranderde marktsituaties.
 3. De meeste optiebeleggers verliezen geld omdat ze een statisch systeem gebruiken. Ik gebruik een dynamisch systeem dat zich aanpast aan de veranderende marktomstandigheden.
 4. Geavanceerd Excel spreadsheet programma waarmee in een oogopslag duidelijk wordt hoe de kansen en risico’s van de totale optiepositie zijn.
 5. Een jaar lang wordt u door mij gecoacht om een volleerd zelfstandige Berekende Belegger te worden

Jan van Gemeren

Voor alle duidelijkheid Berekend Beleggen is geen optie-trading. Het is een ‘rustige’ strategie die maandelijks wordt opgebouwd en regelmatig wordt bijgesteld. Iedereen kan het maar het is belangrijk bepaalde inzichten te hebben, goed money-management te beheersen en regelmatig de positie aan te passen. Met het gratis Excel spreadsheet programma en enige basiskennis kan iedereen dit. Onder begeleiding van Jan van Gemeren zult ook U na enige tijd maandelijks consistente rendementen behalen. En nogmaals: Goed rekenen is belangrijker om winst te realiseren dan een juiste visie (mede dankzij het gratis geavanceerde spreadsheet programma is dit snel aan te leren).

 1. Leren rendement te realiseren met opties via beproefde optiestrategieën. (Een rendement tussen de 1000-2000 Euro per maand is mogelijk (uitgaande van optieportefeuille met 25.000 Euro )
 2. U kijkt mee over de schouder van Jan van Gemeren. Hij gebruikt een portefeuille met echt geld (25.000 Euro), Put your money where your mouth is, en legt bij iedere transactie precies uit wat hij doet, waarom hij het doet, tegen welke koers en u krijgt kopieën van alle werkelijk gedane transacties. Na enige tijd zult u precies zijn denk- en handelswijze kunnen volgen. Kortom de beste praktijk leerschool die maar mogelijk is.
 3. Met behulp van het gratis Excel spreadsheetprogramma is het doorrekenen van de totale optiepositie een peulenschil.
 4. U wordt zelfstandig geavanceerd optiebelegger (financiële onafhankelijkheid).

Jan van Gemeren stuurt u via e-mail meteen alle gedane optietransacties. Uiteraard voorzien van uitgebreide uitleg zodat u goed inzicht krijgt in de denkwijze van Jan van Gemeren. U kunt alle strategieën ook zelf dagelijks makkelijk doorrekenen met het gratis Excel spreadsheet programma. U wordt zelf een volleerde optiebelegger en u kunt na enige tijd zelfstandig een consistent maandelijks optierendement genereren.

U ontvangt na inschrijving en betaling van de abonnementsbijdrage tijdens de periode 1 april 2008 t/m 30 maart 2009:

 • Uitvoerige basisuitleg over de denkwijze van de optieconstructies die Jan van Gemeren hanteert. U ontvangt regelmatig uitgebreide cursusdelen met diepgaande uitleg. Kortom u wordt zelf een ervaren belegger in geavanceerde optieconstructies met hoge winstkansen.
 • Excel spreadsheet programma waarmee u ook, naast de gedetailleerde overzichten die u ontvangt van Jan van Gemeren,  de optie posities zelfstandig kunt berekenen. U krijgt dus niet alleen inzicht in de denkwijze en optie transacties maar leert dus ook zelfstandig om optieconstructies met hoge winstkansen te maken.
 • Bij het innemen van een nieuwe positie of sluiten van een positie sturen wij u meteen een email met uitgebreide details over de positie.
 • Dagelijks, indien er posities openstaan, een portefeuille positieoverzicht, portefeuille resultaatoverzicht en een overzicht actuele uitgevoerde orders. De overzichten zijn kopieën van de officiële Alex rekening van Jan van Gemeren die hij gebruikt voor zijn Berekend Beleggen transacties.
 • Regelmatig cursusdelen ( in totaal meer dan 100 pagina’s) met educatieve informatie en inzichten om zelfstandig succesvol optiebelegger te worden. Goed rekenen is belangrijker om winst te realiseren dan een juiste visie. Met behulp van het Excel spreadsheet programma kan iedereen een succesvol Berekende Belegger worden.

Schrijft u nu in via deze link.
Honderd deelnemers is het maximale aantal dat mee kan doen in de april groep. Abonnementsbijdrage: 1 euro per dag, 1 jaar vooruitbetalen (365 Euro).
Eind 2007 is de eerste groep cursisten Berekend Beleggen gestart. Ondanks de moeilijke beurs omstandigheden van de laatste maanden hebben de gedane transacties iedere maand een positief rendement opgeleverd.

Een kleine impressie van reacties van enthousiaste deelnemers aan de cursus Berekend Beleggen die eind 2007 van start ging.

Jan, de wijze waarop jij een en ander beschrijft is grote klasse!!! Peter Op die manier heb ik nooit naar opties gekeken………….. Marcel Dit vind ik nou echt heeel leuk. Lekker praktisch. Chris Complimenten voor de zeer duidelijke uitleg! Dit moet iedereen kunnen volgen (letterlijk en figuurlijk). Will Mijn complimenten voor je aanpak Jan mbt berekend beleggen. De materie ziet er goed verzorgd en behapbaar uit  Annemarie Dank Jan dat je weer iets hebt toegevoegd, aan mijn toch al geruime kennis. Hans Jan, de wijze waarop jij een en ander beschrijft is grote klasse!!!   Ruud Ik vind het geweldig interessant wat je laat zien. Petje af Ed Ook de manier waarop je dit doet vind ik geweldig. Dit systeem is vooral waardevol omdat je de koersen niet hoeft te interpreteren. Bij de meeste systemen is er altijd wel een reden te bedenken waarom je een verliesgevende trade niet had moeten doen. Dat is bij dit systeem niet zo en dat maakt het in mijn ogen zeer waardevol Lars Ik vind die cursus echt helemaal te gek. Gewoon ontzettend leerzaam en leuk Kees Om te beginnen wil ik je bedanken voor een compleet nieuwe kijk op het beleggen in opties. Ik ben nu al heel veel wijzer geworden en we zijn pas begonnen. Henk

Als u wil deelnemen bij de Berekend Beleggen groep die start op 1 april 2008 aarzel dan niet te lang. Maximaal 100 deelnemers kunnen mee doen met deze groep omdat we de cursisten optimaal willen begeleiden. Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *