LADEN

Typ om te zoeken

China inflatie

Laatste Nieuws

China inflatie

Er zijn weer voedselrellen geweest in China… Maar daar hoorden we niets over. Tomaten zijn onbetaalbaar geworden in China en suiker staat voor consumenten op recordhoogte. In China is de inflatie nu voelbaar voor de consument. Voedsel is fors duurder geworden en hun geld wordt dus dag na dag minder waard. Het is echt niet voor niets dat steeds meer Chinezen hun Yuans willen omzetten in goud en zilver.
Voor de Chinese overheid is het momenteel lastig manoeuvreren. Ze zien met lede ogen aan hoe Amerika de dollar steeds minder waard laat worden door er enorme aantallen extra van te verzinnen, terwijl China zo veel jaren dure dollars aan het sparen is geweest. Ze zien daar nu ook wel in dat die dollar toch net zo handig is. Hoe nu de dollartegoeden omzetten in zaken die meer blijvende waarde hebben?
Ze kochten zich onder andere recent in in één van de 19 aandelen die ik in het energie rapport heb besproken. Een aandeel waar ik nog tijdens het schrijven van het rapport ook in ben gestapt!
http://www.beursaccent.nl/energiebeleggen.html
Ondertussen kunnen wij nu nog vanuit een relatief veilige positie naar China kijken. Wij hebben die inflatie nog niet, maar wel lopen er wel kans op haar ook binnen afzienbare tijd te gaan ontmoeten. Het zal funest zijn voor uw spaarvermogen en uw pensioen. Doe er dus wat aan, voor het zo ver is en laat u niet via inflatie door de overheid bestelen.
Ook daar schreef ik recent een E-boek over: http://www.progainshop.com/maakjezelfvrij.html

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *