LADEN

Typ om te zoeken

Banken regeren Europa

Laatste Nieuws

Banken regeren Europa

Waarom moeten we banken redden en moeten de inwoners van de Europese landen meer belasting betalen?
Het antwoord is simpel, het is omdat in feite de bankiers Europa regeren. De bankiers willen geen inkomen verliezen. HUN banken moeten gered worden, hun inkomen en bonus moet alleen maar hoger worden. De rest van de bevolking moet HUN loon en bonus en HUN bedrijf maar betalen.
Dat is niet alleen zo in Griekenland en Ierland, maar overduidelijk ook in Nederland. De nieuwe regering wil 18 miljard bezuinigen. Niet de banken gaan dat opbrengen, maar u en ik gaan die 18 miljard opbrengen. De banken ondertussen vergroten hun winstmarge alleen maar en betalen enorme bonussen uit zodra ze maar kunnen.
Wij betalen allemaal rente aan de banken die het geld voor deze leningen aan ons simpelweg verzonnen hebben.
Het is toch van de zotte! Stel even, u wilt geld van mij lenen. Ik heb nog 10.000 euro op een rekening staan ik ik besluit daarom aan u op basis van die 10.000 euro u 100.000 euro uit te lenen.
Dat kan niet zegt, u? Jawel, het kan wel, de banken doen het ook!

Als ik het doe is het een probleem, als de banken het doen, dan mag het ineens wel.
De banken worden rijk op basis van geld dat ze verzonnen hebben. Ze werkten er niet voor, ze verzonnen het op basis van een klein onderpand. Waarom moeten wij hard werken voor geld en mogen banken het uit lucht creëren en er dan rente over vragen?

De grote fout die onder andere Engeland, Ierland en Nederland maakten, was dat ze de banken wilden redden.
Een grote fout, want het gaat allemaal toch wel mis. Het duurt nu alleen wat langer.
Hoewel ik er boos over ben, heeft deze oplichting via staatssteun aan falende banken door onze zichtbare en onzichtbare leiders toch een voordeel. We hebben nu nog tijd om in ieder geval onszelf te redden. DOE DAT DAN OOK!
Liever goud en zilver dan Euro’s en dollars. Koop voldoende voedsel om minstens drie maanden mee rond te kunnen komen, hou minstens 24 liter water in huis aan. Zo min mogelijk schulden, zo min mogelijk cash geld in euro’s. Niet in de hand, niet op de bankrekening. De bankiers komen u bestelen. Uw geld is niet veilig op hun rekeningen!
In Frankrijk is de roep ontstaan om een bankrun. Ik ben het daar niet mee eens, maar ik kan me de oproep helemaal indenken. Ik raad het niet aan. Het zou de banken NU omver kunnen werpen. Voor veel mensen is dat te vroeg, ze hebben zich nog niet voorbereid op een crisis. De meeste mensen geloven simpelweg niet dat er een crisis aan zit te komen. Griekenland is ver weg, Ierland is ver weg, Portugal is ver weg… Voor Nederlanders is België straks ver weg en voor België is Nederland straks ver weg en dan ineens is de crisis thuis gekomen. Dat zagen we niet aankomen!
Wordt wakker! De crisis komt er aan. Land na land gaat geholpen moeten worden en komt onder de nog grotere controle van de internationale bankiers. We moeten ons failliet verklaren en ons losmaken van die internationale banksters.
De beste weg is in mijn ogen uw euro’s om te zetten in goud en zilver. Ik doe dat zelf ook op grote schaal. Ik heb nu meer dan 35% van mijn vermogen rechtstreeks in goud en zilver zitten. Dat percentage blijft groeien. Hier staat het leeuwendeel van mijn metalen: www.goudrekening.biz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *