LADEN

Typ om te zoeken

FED is een enorm succes

Beleggers Nieuws

FED is een enorm succes

Met die uitspraak zal ik mogelijk wat wenkbrauwen laten fronsen. Hoe kan de FED een enorm succes zijn terwijl de Amerikaanse economie in puin ligt, de dollar sinds de FED opgezet werd 97% van haar waarde verloor en de Amerikaanse overheid schulden heeft die zo groot zijn dat ze die nooit meer kan aflossen?
Hoezo de FED is een enorm succes?
– Het is simpel. De FED is een particulier bedrijf. Ze heeft het recht verkregen de dollar te mogen uitgeven. Als u ziet hoeveel dollars ze al heeft uitgegeven, dan mag duidelijk zijn dat de FED extreem succesvol is.
Iedere dollar is oorspronkelijk ontstaan uit de volgende basisonderdelen.
– Papier
– Inkt
– Gebakken lucht
Maar tegenwoordig kan het nog met minder input. Namelijk een nul of een één in een computerdatabase.
Tegenwoordig ontstaan dollars vooral doordat ze in een computer worden ingevoerd.
De FED is extreem winstgevend. Ze heeft haar eigenaren onmetelijk rijk en machtig gemaakt. We denken altijd wel dat de Amerikaanse president de machtigste man van de wereld is, maar dat lijkt alleen maar zo. Als de FED deze president geen groen licht geeft, heeft hij geen nagel om zijn rug mee te krabben.
De FED leidt het land. De FED is de partij die een president de financiële mogelijkheden geeft.
Als de FED het vuur aan de schenen wordt gelegd, dan stoppen ze simpelweg met dollars verstrekken. Een enorme economische crisis is het gevolg.
De FED zal daarvan nooit de schuld krijgen, zo slim zijn ze al wel. De FED hoeft namelijk niet zo openlijk dwars te liggen. De geldhoeveelheid is tegenwoordig een staatsgeheim. Wel zo makkelijk voor de FED en de aan haar gelieerde banken.
De FED is een succes, en Amerika loopt tegelijkertijd als wereldleider op haar laatste benen. Als u maar wel even duidelijk het onderscheid weet te maken

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *