LADEN

Typ om te zoeken

Crypto Currencies bijeenkomst

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Crypto Currencies bijeenkomst

brecht

Had u de bull-run in Bitcoin gemist? Had u ook de bull-run in Monero gemist? Dan mag u beslist de volgende bull-run niet missen. Wij denken namelijk dat de crypto-scène klaar is voor nieuwe spectaculaire resultaten.

Daarom organiseren we op zondag 22 september een gespreksnamiddag rond de toekomst van de cryptocurrencies. De dag gaat door in Antwerpen, in het Crowne Plaza-hotel, aan de ring. U wordt verwacht rond 13u00.

We starten de namiddag met een macro-economische analyse: waarom is het goed om in crypto-currencies te investeren? We bekijken de internationale monetaire context, de risico’s en de opportuniteiten.

Daarna volgt een bespreking van de cryptomarkt zelf, met daarin een overzicht van de laatste tendenzen, en, zeker niet onbelangrijk, onze exclusieve tip inzake een nieuwe crypto-munt die het wel eens zou kunnen gaan maken.

Herinner u: op 7 januari 2012 raadden wij Bitcoin aan voor de luttele prijs van 5,36 dollar. Vandaag staat Bitcoin op 10519 dollar, wat een stijging van maar liefst 196150% is, of bijna 2000 x uw inleg. 

Dit was géén “lucky shot”, maar het resultaat van gedegen analyse. Dat bewijst onze tweede selectie, die een minder spectaculair resultaat haalde, omdat deze markt nu eenmaal rijper wordt, maar toch nog lekker ging. x 150.

600_mt61.png

 
Op 12 maart 2013, namelijk, raadden wij Monero aan voor de luttele prijs van 60 cent. Vandaag staat Monero op 91,5 dollar, wat toch nog steeds een stijging betekent van 15072%.

Twee maal, dus, hebben onze abonnees kunnen profiteren van zo’n bull run. Zou het daarom zijn dat in onze meest recente enquête maar liefst 88% van onze abonnees “tevreden” tot “zeer tevreden” zijn? Natuurlijk: ze zijn ondertussen miljonair!

Dit gezegd zijnde: wij denken in alle eerlijkheid niet dat de derde golf in crypto nog eens x 150 kan gaan. Zoals gezegd: de cryptomarkt is met de dag rijper aan het worden, en grotere kinderen groeien nu eenmaal minder snel. 

Maar potentieel is er zéker nog. Als de eerste golf u x 2000 kan opleveren, en de tweede x 150, dan is het redelijk aan te nemen dat de derde golf u nog tussen de x10 en de x20 kan opleveren. Niet meer zo spectaculair dus, maar absoluut geen slecht resultaat.

600_mt62.png

Tot slot gaan we op algemene aanvraag ook dieper in op de fiscale aspecten rond crypto, al blijf ik herhalen dat dit in wezen niet de taak is van MACRO Trends. Dat is de taak van gespecialiseerde fiscale advocaten. 

Zo iemand is Werner Niemegeers. Aan hem heb ik gevraagd om een presentatie te verzorgen rond hoe de fiscus de winsten op de volgende grote crypto-golf naar alle waarschijnlijkheid zal belasten.

Dit is een belangrijk aspect. Mag ik traden in de tussentijd? Zou ik beter een “buy&hold” profiel aannemen? Moet ik mijn rekeningen op de exchange aangeven als bankrekening? 

Allemaal aspecten die van belang zijn in dit nieuwe veld, maar gelukkig ook allemaal informatie die meester Niemegeers ons kan geven. Ik kijk uit naar alle lezingen, maar in het bijzonder toch naar deze. 

600_mt63.png

 
Deze dag gaat door in het Crowne Plaza hotel, en hoewel ik daar eerst een kleine zaal gehuurd had voor 50 man (eigenlijk enkel voor mijn abonnees) schreven zich op 48 uur tijd maar liefst 123 mensen in, waardoor ik een zaal moest bijhuren.

De volledige zaalcapaciteit ligt nu op 180 man en groter kan ik echt niet gaan. Het stopt ergens. Maar wil u bij deze unieke dag aanwezig zijn – MACRO Trends onthult daar zijn eerste cryptotip in jàààren – dan raad ik u aan om u te registreren via deze link. (Code TOM voor 10 euro korting!)

De prijs voor deze middag is 129 EUR, en gezien de enorme populariteit had ik die prijs eigenlijk hoger moeten zetten. Desalniettemin: profiteer ervan, en geniet van drie excellente presentaties in een stijlvol kader, en een zéér interessant publiek.

Ik denk dat we historische tijden meemaken, en dat crypto op de éérste rij zit om hiervan te profiteren. Laten we ons goed voorbereiden, en het beste halen uit deze volgende bull-run. Ik ben in ieder geval al klaar voor exuberante winsten.

Brecht Arnaert

Beste groeten,

Brecht. Klik hier om u in te schrijven.

Gebruik code TOM voor 10 euro korting!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *