LADEN

Typ om te zoeken

Binnen 30 seconde een prachtige analyse

Beleggers Nieuws Opties

Binnen 30 seconde een prachtige analyse

Er is een werkelijk prachtige Amerikaanse online analyse service die het mogelijk maakt om letterlijk in 30 seconden een aandeel of optie te analyseren op kansen.
Waarom heb ik die service nooit eerder genoemd? Heel simpel… Het is een Amerikaanse service. Heb je als klant vanuit Europa vragen, dan moet je er al rekening mee houden dat ze 6 tot 8 uur achter lopen en daarnaast moet je in het Engels corresponderen. Dat is voor lang niet iedereen handig.
Waarom dan nu WEL de vermelding op de Beursbox site?

Enkele redenen:
1. Twee optie-experts hebben besloten vanuit Nederland er tussen te gaan zitten. Dit houdt in dat bij vragen de klanten vanuit de Benelux ook echt hier terecht kunnen en de vraag in het Nederlands kunnen stellen.
Dat is echt een heel belangrijke verbetering die er ervaring met het systeem enorm zal verbeteren.

2. Ze hebben een aanbieding lopen die echt ongehoord is.

Kortom, het is tijd geworden u te wijzen op deze prachtige analyse service.

Wat is de aanbieding:

Er komt een gratis webinar waarbij u in het Nederlands een presentatie krijgt over deze service. U hoeft daar niet voor van huis. Het is een webinar dat u vanaf uw PC live kunt volgen.
Zoals gezegd, dat webinar is volledig gratis.
Stel even dat u dan nog altijd interesse in het analyse programma heeft, dan krijgt u een maand de tijd de service uit te proberen voor de prijs van slechts 10 dollar!
Is het dan uiteindelijk toch niets voor u, dan zegt u de service tijdens die proefmaand op.
Is het wél wat voor u, dan weet u ook echt waar u voor kiest en dan weet u ook echt dat er voor u een enorme meerwaarde aan het product vast zit.
Zijn er dan toch nog vragen over de werking van het systeem, dan kunt u die aan Nederlands sprekende deskundigen stellen.

Ik ben er heel enthousiast over, juist omdat het echt een enorm interessante online analyse service is. De beste in de wereld? Ja, misschien wel… Ik zeg misschien omdat ik geen betere ken… Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen is. Ik ben een betere alleen nog niet tegengekomen.

Dat is wat ik overigens eerder deze week ook door kreeg van een bestaande klant die enorm te spreken was over het product. Hij was echter in het verleden toch vastgelopen op het feit dat de vragen naar de VS toe moesten worden gestuurd. Zoals gezegd, dat probleem is nu opgelost…

Geef u hier op voor het gratis webinar.

Ik moet er een waarschuwing bij geven! Het webinar zal toegankelijk zijn voor 1000(!) deelnemers. Dat lijkt enorm veel… Het is het echter niet. Als u tijdens het webinar nummer 1001 bent, dan heeft u geen toegang. Zo simpel is het.
Ik denk dat we meer dan 1000 deelnemers gaan zien, dus geef u op en zorg er voor dat u voor het webinar op tijd inlogt!
Voor een tientje deze service een maand uitproberen is simpelweg een weggever zoals we die zelden zien.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *