LADEN

Typ om te zoeken

November GEN Nieuwsbrief

Advertenties

November GEN Nieuwsbrief

Vandaag komt de november nieuwsbrief van de Global Energy Newsletter uit. In die nieuwsbrief toch weer wat koopaanbevelingen. Zelfs nu zijn er nog aandelen koopwaardig, maar toegegeven, het kost wel wat meer moeite om mooie aandelen die voldoen aan onze zware specificaties te vinden.

We blijven namelijk vasthouden aan de uitgangspunten ‘Kwaliteit, Trend en Redelijke Waardering’.

Nu vooral in de trend waarin we zitten de koersen enorm hard stijgen, is het lastig in die hoeken nieuwe posities te vinden. Vooralsnog houden we de talrijke ingenomen posities aan.

Er is ondertussen weer één aandeel boven de 90% winst gekomen. Zodra daar meer dan 100% winst op de investering gehaald is, zullen we de aanvankelijke investering terugnemen. Met nu al vier aandelen boven de 100% zijn we dit jaar enorm verwend met flinke winsten en uiteindelijk kan het niet zo hard blijven gaan. Dat gezegd hebbende, de laatste maand ging het dus wel weer zo hard, ondanks dat het de angstmaand oktober was. Vooral het feit dat we niet bij iedere dipje de markt verlaten hebben, heeft ons dit jaar de grootste winsten gebracht. Heeft u al een abonnement op deze zo succesvolle service? Kijkt u hier voor meer informatie.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *