LADEN

Typ om te zoeken

Fantastische januari maand

Advertenties

Fantastische januari maand

Januari was voor enkele beursindices de slechtste januari ooit, en ik vermoed dat dit ook voor de meeste beleggers geldt. Maar hoe zou 2009 zijn begonnen als u met de beurstrend mee had belegd? Dus als u ergens rond de 10e januari had gezegd: "de beurstrend is gedraaid en daarom gaan we nu inspelen op dalende koersen"? Met WoensdagTrader hebben we juist dát gedaan. Kijkt op de website en zie het resultaat.
En eigenlijk is het zo logisch als het maar kan: als je in een dalende beurs juist dié aandelen selecteert van bedrijven wiens winstverwachting fors naar omlaag is bijgesteld, of zelfs is omgezet in een verliesverwachting, dan is de kans zéér groot dat je forse winst behaalt.
Wat het voor onze abonnees nóg leuker maakt, is dat de strategie doodeenvoudig te volgen is. Gewoon één keer per week wat aandelenorders inleggen, waar je de rest van de week geen omkijken meer naar hebt.
Wilt u profiteren van een stijgende én van een dalende beurstrend? Wilt u niet langer tevergeefs hopen dat de beurs nu eindelijk een keer gaat stijgen? Kijkt u dan snel op WoensdagTrader

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *