LADEN

Typ om te zoeken

Alleen vandaag!

Advertenties

Alleen vandaag!

Unieke strategie voor selecte groep beleggers Afgelopen vrijdag hebben we een unieke trading service gelanceerd die voor het jaar 2007 afstevent op een rendement van maar liefst 49%. En daarmee is 2007 bij lange na niet het beste jaar van de afgelopen jaren. Deze 49% rendement is niet behaald door dagelijks "er bovenop" te zitten, maar door slechts één keer per week te handelen. Eén keer per week een paar aandelen kopen en een paar andere aandelen verkopen en daarmee een fantastisch rendement behalen.
Hoe kan dat?
Door een combinatie van unieke selectiecriteria, waarbij we inspelen op wat achter de schermen van de beurs gebeurt. We spelen in op de waarderingsmodellen waarmee beleggingsfondsen werken én de manier waarop banken/brokers werken als het gaat om advisering van hun klanten.
We selecteren dus dié aandelen waarvan de kans het grootst is dat de professionals ze de komende weken gaan kopen én aan hun klanten gaan aanbevelen. Een unieke manier van beleggen met een net al even uniek rendement.
Deze service is bestemd voor een selecte groep beleggers, want we gaan slechts gedurende een zeer korte tijdspanne aanmeldingen accepteren. We gaan deze service exclusief houden voor maximaal 100 abonnees en die willen we niet allemaal in één keer binnen krijgen. Vindt u bovenstaand interessant, reageert u dan snel.
Kijkt u op www.maandagtrader.com voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *