LADEN

Typ om te zoeken

Ordina Beurs Aandelen Grafiek Analyse AMX

Ordina

Ordina Beurs Aandelen Grafiek Analyse AMX

20 okt 2011

De lijdensweg is voor Ordina nog niet ten einde. De koers is nu nog slechts 1,33 per aandeel en nog altijd geen overnemer in zicht. How low can you go!

20 sept 2011

Hoe lang blijft dit aandeel nog aanmodderen. Ik heb sterk het vermoeden dat de notering in de AMX ondertussen ook al in gevaar is gekomen. De koers is gezakt tot onder de 1,70. Is er niemand die hier een overname bod op wil uitbrengen?

25 aug 2011

Bij de vorige analyse, ruim een maand geleden was het nog een koers boven de 3 euro per aandeel. De koersval is dramatisch te noemen. De koers is nu 1,94. Gelukkig zaten we hier al niet in. Dat blijft ook zo. We zien nu koopsignalen in RSI en Stochastic, maar ook een Bearish Engulfing in de Japanse Candle grafiek.
Een scenario dat zich nu kan gaan afspelen is dat een grote partij Ordina tegen een zeer lage prijs van de beurs gaat halen. Een bonus van 25% op de aandelenkoers is nu nog geen 50 cent per aandeel.

15 juli 2011

Na een korte opleving is de koers van Ordina toch weer onder de 3 euro gekomen en daarbij onder de MA20. De dalende trend lijkt zich voort te zetten.

29 juni 2011

De koers is negatief doorgebroken en sloot gisteren op 2,74. Het ziet er slecht uit. De laatste dagen zien we echter wel een consolidatie van de koers. Dat dan nog wel. Voor de rest is er weinig leuks te melden.

3 juni 2011

De bodem van 3,4 is wederom bereikt. Deze bodem werd ook in februari en in mei bereikt. Een doorbreking daarvan kan het aandeel naar rond de 3 euro stuk brengen. Het ziet er niet best uit vrees ik.

11 mei 2011

Er is de laatste dagen voor de tweede keer een bodem rond de 3,80 gevormd. Dat op zich is een bodem, maar de MA20 is dalende en de koers bevindt zich er nog onder. In dat geval ben ik niet snel genegen een positie in te nemen.

20 apr 2011

De laatste dagen heeft de koers van het aandeel Ordina ‘helaas’ de stand van rond de 4 euro per aandeel verlaten. Steun is er op 3,5/3,6. Op dit moment zou ik hier even niets willen doen.

29 mrt 2011

Ordina is nog altijd voorzichtig aan het stijgen. Een stijging die na de vorige analyse begon en het aandeel tot boven in de Bollingerbands heeft gebracht. De Stochastic indicator gaf al een verkoopsignaal. Meest logische gevolg zal zijn dat de MA20 opgezocht gaat worden. Die MA20 is nu sterk stijgende, dus mogelijk hoeft de koers er niet voor terug.

15 mrt 2011

We sloten gisteren op de MA20 en wel met een enorme Doji. Neutraal is wat er over dit aandeel te zeggen is. Niet interessant derhalve.

8 feb 2011

De vorige analyse zat er goed op, het was de top. We zijn gisteren op de MA20 gesloten. Het lijkt erop dat dit aandeel weer uit beeld is bij beleggers.

19 jan 2011

Het aandeel lijkt gisteren een top gevormd te hebben. We zagen een Doji met heel lange legs en dat in combinatie met een verkoopsignaal in de Stochastic indicator. We sloten op 3,99 per aandeel.

10 dec 2010

Na de Doji’s van gisteren lijkt de top gezet te zijn en bestaat de kans dat we richting de MA20 gaan. Stochastic gaf ook verkoopsignaal. De MA20 is nu rond de 3,25 te vinden. We sloten gisteren op 3,365.

25 nov 2010

De koers is boven de MA20 gebleven. Heel even leek deze week sprake van een negatieve doorbraak, maar de stijging van gisteren kwam precies op tijd. Er is echter nog geen doorbraak omlaag. Misschien dat die wel gaat komen als de gesprekken over een samenwerking, fusie of overname serieus gaan worden. RealDolmen schijnt interesse te tonen in onder andere Ordina. Het zou echter NIET gaan om concrete overname gesprekken, maar waarschijnlijk meer om verkenningen.

9 nov 2010

Na het herstel van begin oktober is de koers weer stilgevallen. De koers is nu al bijna een maand rond de 3,20 te vinden. Ondertussen is de stijging van de MA20 weer afgevlakt tot een horizontale lijn.

19 okt 2010

Ik heb in mijn vorige analyse in zoverre ongelijk gekregen, dat er zich wel een interessant herstel heeft afgetekend, zonder dat er sprake was van een overname. Ordina steeg van een dieptepunt van 2,30 naar een slotstand van 3,18 gisteren. Procentueel natuurlijk een enorme winst en dat in een maand of twee tijd. Het aandeel is nu terug op het niveau van juni tot eind augustus. de indicatoren geven nu verkoopsignalen, de bovenkant van de Bollingerbands is weer verlaten. We gaan nu de MA20 opzoeken. Misschien dat rond dat niveau een interessante kans gaat ontstaan.

24 sept 2010

Qua koers is er niet veel veranderd. We sloten gisteren op 2,51. Ordina blijft nog altijd bijzonder oninteressant als beleggingsobject. Alleen een verrassend overnamebod door een andere onderneming zou de zaak van het slot af kunnen halen.

7 sept 2010

Ordina blijft afglijden richting een pennystock koers. De huidige koers is 2,55. Niets duidt er momenteel op dat er een einde aan dit tranendal komt. Welke winst denkt het bedrijf nog te halen uit een beursnotering?

5 aug 2010

De koers doet nu al twee maanden vrijwel niets meer en is te vinden op een stand net boven de drie euro per aandeel. De MA20 is stijgende en de koers is er nog boven te vinden. Kijken we puur en alleen naar de MA20, dan zou een voorzichtige stijging er wel in kunnen zitten. We zagen in juli ook eindelijk een keer een hogere top ten opzichte van de vorige top. De stoploss gaat omhoog van 2,98 naar 3,11.

13 juli 2010

De koers is boven de MA20 gekomen en de MA20 is horizontaal gekomen. We gaan long als de koers om 10:00 uur boven de 3,12 staat! Stoploss daarna 2,98 end of day.

16 juni 2010

De MA20 blijft maar dalen en de koers bevindt zich er nog altijd onder. Wel hebben de RSI en Stochastic koopsignalen afgegeven, maar vooralsnog is dat niet veel waard als de trend nog altijd neerwaarts is. We sloten gisteren op 3,16.

25 mei 2010

We staan op de laagste koers in 2010 en dat terwijl de MA20 nog altijd aan het dalen is. 7 zwarte candles achter elkaar, dit is allemaal zwaar negatief en ik zie nog geen enkele indicatie voor een ommekeer.

27 apr 2010

De koers is onder de MA20 gekomen en we staan nu op 4,21. Het houdt allemaal niet over en het blijft daarom wachten op die verrassing die ineens vuur in de koers moet brengen. Vooralsnog echter zien we dag na dat de koers hoog openen en lager sluiten. Het aandeel grossiert in zwarte Japanse Candles.

30 mrt 2010

De koers blijft onder de MA20 terwijl die MA20 nog altijd in een duikvlucht omlaag zit. vrijwel heel maart is de koers echter blijven liggen rond de 4,10. Het gaat er nu dus om spannen of de koers nu boven de MA20 gaat komen, of dat we weer een stapje lager gaan kijken. Vooralsnog is er geen indicatie dat hier iets leuks staat te gebeuren. Een verrassing zou moeten komen vanuit een mededeling van het bedrijf. Een overname of fusie zou zo’n verrassende mededeling kunnen zijn. De beursnotering heeft op deze koers weinig toegevoegde waarde. Het bedrijf van de beurs halen is dus ook nog een idee.

12 mrt 2010

In de vorige analyse gaf ik nogal af op een onzin analyse door SNS. Ze dachten aan een koersdoel van 5,25 en vonden het aandeel op 4,86 nog wel ‘houden’.
Het aandeel staat ondertussen op 4,18 en procentueel is dat een forse aderlating. Hoewel Stochastic en RSI koopsignalen blijven geven, is de MA20 neerwaarts gericht en lijkt er aan de daling geen einde gekomen te zijn. Het koersdoel van SNS wordt wel steeds aantrekkelijker. Helaas kan je van koersdoelen niet eten.

24 feb 2010

Het aandeel heeft een hoger koersdoel van SNS Securities gekregen. Ze gaan nu uit van een koers van 5,25. Nu zult u mogelijk heel wat denken van een aparte koersdoel verhoging waarmee SNS dan komt. Ja, tot je ziet dat de huidige koers al 4,86 is. Twee weken geleden noteerde het aandeel nog boven de 5,25. SNS Securities komt feitelijk met een onzin bericht naar buiten. Hun koersdoel was eerst 3… en dat was behoorlijk achterhaald. Hun koersdoel nu naar min of meer de huidige koers en er een ‘houden’ advies bij geven is simpelweg zotheid.
– Wat denk ik er zelf van: Technisch lijkt de koers in een neerwaartse trend te zetten. De MA20 is neerwaarts gericht en de koers bevindt zich onder deze MA20. Geen moment om de aandelen te willen bezitten, ondanks dat RSI en Stochastic nu wel koopsignalen gegeven hebben. Koersdoel in de huidige neergaande beweging is 4,65. Ruimte omhoog is er in eerste instantie tot 5,15. Een niet interessant aandeel dat je als particulier ook niet zou moeten bezitten.

5 feb 2010

Het aandeel zit weer in een dalende lijn en veel hoop heb ik momenteel niet op een trendbreuk. We zitten nog net boven de steun op basis van de vroegere toppen. Die steun ligt op 5 euro per aandeel. We staan nu op 5,28.
Deze aandelen zijn niet interessant. Dit bedrijf gaat ooit ‘ineens’ overgenomen worden, waarschijnlijk net op het moment dat de koers naar 2 daalt en de overnemer dan ‘ruimhartig’ 4 euro per aandeel biedt.

20 jan 2010

De eerste handelsdag van 2010 schoot Ordina onder redelijke volumes door de weerstand heen. We zitten nu rond de 6 euro per aandeel. De Stochastic geeft verkoopsignalen. Het volume is fors teruggelopen. Geen moment om alsnog in te stappen, hoewel de MA20 nu stijgende is. Is wil eerst afwachten of de koers nu de MA20 gaat raken. Ik acht die kans zeer wel aanwezig. Zo kapot ben ik toch al niet van dit bedrijf, dus zo graag wil ik geen posities.

9 dec 2009

Al eigenlijk sinds eind augustus is de koers tussen de 4 en 5 euro te vinden. We zitten nu aan de bovenkant van de range, maar ik zie geen indicaties in de grafiek dat we er nu opwaarts uit gaan breken.

13 nov 2009

Pas boven de 5 euro lijkt het interessant om naar de aandelen Ordina te gaan kijken. We sloten gisteren op 4,66.

6 okt 2009

Na de spike in augustus is het stil geworden rondom Ordina. De koers is daarna altijd tussen de 4 en 4,5 gebleven. Vooralsnog ook geen reden om een uitbraak te verwachten.

31 aug 2009

Recent knalde de koers werkelijk omhoog. We verlieten daarmee de weerstand die rond de 3,50 lag en schoten in slechts twee dagen naar boven de 5 euro. Nu zijn we terug bij 4,26 en is het de vraag of die spike ergens op sloeg. Vaak zien we in een fonds meerdere spikes ontstaan en is het dus interessant om na de eerste spike op een gunstig moment een positie in te nemen. De vraag is nu… wat is een gunstig moment? Ik weet dat ook nog niet. Gezien de twijfel van beleggers over heel de beurs ben ik geneigd nog even te wachten.

8 juli 2009

Na de afstraffende daling halverwege juni is het aandeel blijven hangen rond het niveau net onder de 3 euro per aandeel. Koersdoel lijkt 3 euro te zijn, waarna we weer verder kunnen dalen naar 2,50. Ik blijf hier nu echt even van af.

15 juni 2009

Voor Ordina is de begin januari gezette koers van 3,75 nog altijd te hoog gegrepen. We hikken al anderhalve maand tegen die koers aan, maar er lijkt geen doorbraak mogelijk te zijn. Vooralsnog niet interessant voor een belegging.

25 mei 2009

De koers kruipt de laatste maanden omhoog. Begin maart was de koers nog slechts 2 euro. Vrijdag sloten we op 3,44. Het is een aaneensluiting van Doji’s, omdat er weinig handel is en echte overtuiging mist.

30 apr 2009

Nog altijd is de koers van Ordina rond de 3 euro te vinden. We hebben net zelfs vier Doji’s achter elkaar gezien. Nog altijd niet interessant.

10 apr 2009

In tegenstelling tot mijn verwachting is de koers van Ordina niet richting de onderkant van de Bollingerbands vertrokken, maar daalde ze slechts tot halverwege en zo bleef zelfs mijn koersdoel zuidwaarts van 2,50 buiten beeld. Het werd zoiets als 2,6. Daarna trok de koers weer richting de bovenkant van de bands. We sloten gisteren weer rond de 3 euro per aandeel, daar stonden we bij de vorige analyse ook. Geen aandeel om nu in te willen handelen of om te willen bezitten.

19 mrt 2009

Het herstel van Ordina bracht het aandeel aan de bovenkant van de Bollingerbands. Daarmee is het opwaarts potentieel bereikt, want die Bollingerbands zijn zelf neutraal. Koersdoel is 2,50 en mogelijk zelfs 2 euro per aandeel.

27 feb 2009

Eerder deze week werd een bodem geraakt, waarna het aandeel herstelde. Die bodem was er met een prachtige Hammer in de candles grafiek, gekoppeld aan een koopsignaal in de Stochastic. Is dit dan ‘het herstel’? Dat lijkt me sterk. Er is nu een kleine kans dat er wat herstel gaat optreden, maar het is extreem gevaarlijk om in dit soort kleine fondsen te vertrouwen op technische signalen. Er zijn in feite te weinig beleggers actief in dit fonds en dat maakt dat signalen onbetrouwbaarder zijn. Reageren op dit positieve signaal is dus hoog speculatief.

22 jan 2009

Het aandeel is na de vorige analyse gestegen van een dieptepunt van 2 euro naar een hoogste punt van 3,70. Procentueel een enorme beweging. Niet veel beleggers hebben meegedaan, want de omzetten waren op de keerpuntdag na extreem laag. Het keerpunt lag op de 2e beursdag van dit jaar. Er gingen toen ruim een miljoen aandelen rond en vanaf dat moment daalden we van 3,70 naar nu 2,73. Procentueel ook weer een stevig verlies. Gisteren zagen we een Doji, dus als de handel ‘breed’ genoeg is, zouden we nu weer een beweging omhoog kunnen krijgen. Het nadeel van zo’n klein fonds is dat een enkele speler met meer dan een miljoen euro om mee te spelen hier de volledige handel naar zijn hand kan zetten. Denkt u dat u slimmer bent dan die persoon die in feite bepaald wat er met de koers gaat gebeuren? Een paar jaar geleden was het John de Mol die in enkele fondsen op zo’n manier aan het spelen was. Uiteindelijk zijn er niet veel anderen wijzer van geworden.

6 jan 2009

Enkele jaren geleden begon voor Getronics het begin van het einde doordat het tafelzilver verkocht moest worden om te overleven. Ik vrees dat Ordina zo’n zelfde lot beschoren is. Toch zien we dat de koers de laatste weken uit het absolute dal aan het klimmen is. Bij beleggers is blijkbaar het besef ontstaan dat de afwaardering tot onder de 2 euro per aandeel ook weer iets te overdreven was. Immers is het losse tafelzilver waarschijnlijk wel iets meer waard dan 2 euro per aandeel.
De koers is nu terug op 3,34. Toch een ruime 50% rendement die in een drie weken gemaakt had kunnen worden. U leest maar van weinig beleggers dat ze die klapper gemaakt hebben. Dat is niet zo gek. De kans dat we over enkele weken weer onder de 2 staan is namelijk bijzonder groot. Bij Ordina is het nu slechts gokken. Ik raad u aan hier ver van te blijven, ondanks de op papier zo mooie rendementen. Vergeet niet, enkele maanden geleden stonden we nog 8 euro per aandeel. De meeste aandeelhouders hadden toen de aandelen al. Die aandeelhouders zijn nog altijd niet gelukkig met een stijging van 2 naar 3,3.

12 dec 2008

Na de vorige analyse, waarbij ik aangaf dat serieuze beleggers dit aandeel links zouden laten liggen, is de koers van 5,8 gedaald naar onder de 2. Dramatische dalingen derhalve! Wat dit opwaartse beweging indertijd veroorzaakte, ik weet het niet. De indicatoren geven nu koopsignalen, maar net als de vorige keer geldt dat dit geen aandeel voor serieuze beleggers meer is.

13 nov 2008

Beleggers die de gok namen zullen op 27 of 28 oktober het verlies genomen hebben. Direct daarna kwam er een prachtige stijging van 3,4 naar boven de 5,5. Het kan soms raar lopen. In deze markt en in een klein fonds als dit blijkt alles mogelijk. Serieuze beleggers hebben in dit fonds niets te zoeken. We sloten gisteren op 4,41 en dat was al de derde zwarte candle op rij.

21 okt 2008

Net als bij Logica is het bij Ordina armoe troef. In tegenstelling tot Logica is hier echter al wel sprake van bodemvorming en ook in de Japanse Candle grafiek een voorzichtig koopsignaal. Let wel, als belegger moet u zich afvragen of u wel in fundamenteel zwakke bedrijven wilt beleggen. Wilt u echter puur op TA beleggen, dan ligt hier een kans. In dat geval kopen Ordina met als stoploss 3,74 end of day.

25 sept 2008

Het blijkt sukkelen met Ordina. Het aandeel staat nu 5,55 en het is een aaneenschakeling van steeds lagere candles die akelig klein zijn. De bodem is nabij… Immers, de koers is nog slechts 5,55 dus de nul is nog maar iets meer dan 5,5 euro lager te vinden. Zoals het nu gaat, is het slechts de vraag wanneer er een andere partij komt die Ordina tegen een bodemprijs overneemt. Vanuit Ordina zelf zie ik niet snel de klapper komen die het aandeel er voor de aandeelhouders weer bovenop brengt. RSI en Stochastic geven koopsignalen, maar ik zie niet in de Japanse Candles dat lijkt op een koopmoment.

11 sep 2008

Het gaat echt niet goed met Ordina. De koers zakte verder weg naar 6 euro en is daarmee terug op de niveaus die we in 2002/2003 zagen. Vooralsnog is niet duidelijk waar het herstel vandaan moet komen. Het bedrijf en het aandeel zijn aangeschoten wild.

22 aug 2008

De vorige analyse was op 8 euro. Ik was niet positief. de koers steeg daarna naar 9 euro, om na de winstwaarschuwing met een enorme gap te dalen naar… 8 euro en lager. Er lijkt een stevige bodem rond de 7,5 te liggen. Dat is mooi, maar is op zich nog geen reden om dus ook maar wat te willen gaan doen. Dit bedrijf heeft een probleem en zolang dat fundamentele probleem niet is opgelost zullen beleggers niet happig zijn om in te stappen. Een fusie of overname? Met de lage beurskoers lijkt hooguit een rol als prooi voor Ordina weggelegd te zijn. Wie de jager dan potentieel is, ik zou het nog niet weten.

21 juli 2008

In Ordina een herstel, maar ik ben van mening dat het hier nog te vroeg is voor een positie.

19 juni 2008

Eind mei probeerden we een acte in Ordina. Helaas was die actie al na anderhalve week voorbij. Ordina verloor gisteren nog veel meer en schoot zelfs met een gap omlaag fors uit. Het bedrijf verloor een contract met Robeco en beleggers namen daarop onder hoog volume afscheid.

29 mei 2008

Gisteren eindelijk een uitbraak in Ordina. Je moet als belegger wel echt durven, maar het is een stijging op toegenomen volume. Het een stoploss op 10,9 euro end of day kunt u speculatief eens wat proberen.

12 mei 2008

Eindelijk is de 11 euro bereikt, maar alles lijkt nu omlaag gericht te zijn. Ik ga hier helemaal niets mee doen. Niet interessant.

18 apr 2008

Weinig te melden bij Ordina. De koers van het aandeel is 10,33. Het lijkt mogelijk dat Ordina naar 11 euro gaat. Pas daarboven zou ik overwegen long te gaan. Ik twijfel er echter aan of Ordina er wel boven kan komen.

12 mrt 2008

De koers is sinds eind januari nog amper van de plek gekomen. We zien nu wel af en toe wat meer volume op het moment dat de dagcandle iets groter is, maar de trend is zijwaarts.

8 feb 2008

Het lijkt er op dat Ordina een nieuwe dieptepunt voor 2008 gaat testen. Ik blijf hier verre van.

21 jan 2008

Het laatste halfjaar is het bergafwaarts en verder bergafwaarts gegaan. Het doet denken aan de donkere tijd van 2002/2003, maar vergis u niet, toen ging de koers terug naar een euro of drie. We zijn ondertussen al wel terug naar koersen zoals we die in 2004 zagen. Je vraagt je af, wat is de meerwaarde van een beursnotering nog voor Ordina.

17 dec 2007

Er was in november een prachtig herstel, maar het raakte de eerste weerstand en alles was weer over. We zijn nu wederom op weg zuidwaarts. Ik blijf nog altijd alleen maar kijken, want beleggingen in deze hoek zijn al twee jaar lang niet rendabel gebleken.

20 nov 2007

De koers is van boven de 18 euro per aandeel in april 2007 nu terug naar onder de 11 euro per aandeel. Het bedrijf draait niet slechter, maar het sentiment rond dit soort bedrijven en aandelen is heel slecht. Gelukkig zijn we blijven wachten en kijken en kunnen we dat rustig volhouden.

24 okt 2007

De trend is nog altijd neerwaarts tenzij… er binnenkort een herstel komt dat de neerwaartse spiraal weet te doorbreken. Zover is het nog lang niet, dus gewoon wachten en kijken.

4 okt 2007

Met een daling van 18 in april, tot 13 nu is het duidelijk dat Ordina geen gewild aandeel was. Het zit in de verkeerde sector en weet beleggers totaal niet aan te spreken. Dat wil echter niet zeggen dat er niets mee gedaan kan worden. Technische traders kunnen er mogelijk wat mee, maar het is de vraag of het nu al tijd is om in te stappen. Ik denk het eerlijk gezegd nog niet. Gisteren weer een Doji na een klim van enkele dubbeltjes. Het lijkt mij teveel op een klein herstel in een grote daling. Beleggers overdrijven altijd en dat geldt ook richting afwaarderen van bedrijven. Ordina is nu nog niet extreem genoeg afgewaardeerd en daarom wacht ik nog even met instappen. De K/W ligt nog altijd rond de 13 en dat is niet spotgoedkoop.

10 sep 2007

De eerdere steun van 14,9 is nu de weerstand geworden. Het ziet er vooralsnog niet bijster geweldig uit in de aandelengrafiek van Ordina. Het aandeel is niet sexy en de sector is dat ook allerminst.

7 aug 2007

 

Gisteren werd de stoploss doorbroken, maar daar moet dan vandaag op gehandeld gaan worden. Bij een stand onder de 14,9 om 10:00 uur zou ik uitstappen.

 

3 juli 2007

 

Het mag overduidelijk zijn dat de vorige maand geopperde positie geen lang leven beschoren was. Toen nog een suggestie om in te stappen rond de 16,8. Eergisteren deze we intraday nog 15,1. Ook nu lijkt er een herstel in te zitten. Nu nog wat meer dan vorige keer, want nu doen ook RSI en Stochastic mee. Wie dus puur op technisch wil handelen, die heeft hier een loepzuiver aankoopmoment. Stoploss 14,9. Ik doe zelf even niet mee.

 

4 juni 2007

 

We zien in de grafiek bij Ordina hoe prachtig dit aandeel binnen de toppen en bodems is gebleven. Recent werd de bodem getest. We kunnen nu dan ook inzetten voor een ritje naar de top. Instappen rond de 16,8 met als koersdoel 18 te behalen in twee maanden. Misschien iets voor een optie-positie?

 

7 mei 2007

 

Rond de 18,2 ligt er voor Ordina een nieuwe weerstand, Het is in feite de oude weerstand van 17,9 van aug 2006, met een beetje rek in de koers. Onder de 18,2 lijkt een positie in dit aandeel niet echt veel kansen te bieden. Komt de koers er wel boven, dan zou in dat geval, in combinatie met een aardige AEX vooruitzicht, een positie overwogen kunnen worden.

 

11 apr 2007

 

Na de vorige analyse, waarin ik aangaf niets in dit aandeel te zullen doen, steeg het nog één euro waarna het korte feestje over was. Pas bij een doorbreking van de 18,3 is aan een nieuwe opwaartse beweging te denken. Daaronder blijf ik op mijn handen zitten.

 

20 mrt 2007

 

We zien de prachtige winst van gisteren, maar helaas, het aandeel is recent verkocht. Shit happens zullen we maar zeggen. Achteraf gezien was de stoploss ongelukkig gekozen. Hadden we het keurig gedaan, dan had het niet geholpen. De 16,3 werd ook enkele keren meerdere dagen neerwaarts doorbroken, dus ook dan was de positie verlaten geworden. Je kan niet alles winnen. Ik blijf het een mooi bedrijf vinden, maar ik stap even niet in.

 

7 mrt 2007

 

Gisteren is Ordina onder de stoploss gekomen. Als nu het aandeel niet om 10:00 uur boven de 16,48 is gekomen, dan is het jammer, maar dan neem ik even afscheid. Het is een mooi bedrijf, maar ik ga niet in deze aandelen zitten als mijn mede-beleggers blijkbaar van de stukken af willen.

 

24 jan 2007

 

De laatste dagen een stukje correctie bij Ordina. We gaan de stoploss even aanpassen. Die stond nog op 15,9 maar mag nu naar 16,48 end of day.

 

21 dec 2006

 

Een week geleden heb ik een koopadvies op Ordina gegeven. Gisteren kwam de eerste echte beloning in de vorm van een aardige stijging die het aandeel over het vorige topje van halverwege november bracht. Daar ook collega Getronics de laatste dagen de wind mee heeft kan dit mogelijk en hopelijk nog even doorgaan.

 

15 dec 2006

 

Mocht u de eerdere winst genomen hebben (Ordina heeft nogal rond het stoploss punt gestuiterd) dan lijkt het nu onzin om weer in te stappen. Toch ga ik het doen, maar met stoploss op 15,9. Ik ga hier dus heel kort op zitten maar zal de stoploss end of day hanteren en deze pertinent niet in het banksysteem zetten.

 


 

De Analyses zijn gemaakt door Tom Lassing, tenzij anders aangegeven.

Tom Lassing en Pro Gain BV houden geen aanzienlijke belangen in binnen Europa gelegen beursgenoteerde ondernemingen.
Het kan zijn dat Tom Lassing privé een kleine positie zal innemen conform zijn analyse en advies. U dient daar bij de beoordeling van de analyse rekening mee te houden.
Er zijn geen afspraken met banken of brokers over vergoeding omzet op basis van de gegeven adviezen. Ook als adviezen van Tom Lassing via andere aanbieders tot u komen is er geen sprake van een betaalde bijdrage. De analyses worden altijd gratis verstrekt aan derden met slechts de afspraak dat er een werkende link naar www.beursbox.nl onder staat.

 

Leest u ook onze disclaimer nog eens goed na. In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *