LADEN

Typ om te zoeken

Vriend of Vijand

Opties Uncategorized

Vriend of Vijand

Een mogelijkheid om op een lange termijn visie in te spelen is gestaffeld aankopen. Dit betekent gewoon elke maand opnieuw een gedeelte bijkopen tot je visie uitkomt. Maar hiervoor moet je dus elke maand kapitaal beschikbaar hebben én de discipline om dikwijls tegen de trend in te blijven bijkopen. Voor goud is dit echter een zeer goede strategie gebleken.

Een andere belangrijke factor is zelf onderzoek doen. De meeste gekende manier om op de volatiliteit in te spelen is het kopen van VXX. Maar als je even googelt, vind je al snel dat VXX altijd de neiging heeft te dalen, ook als de volatiliteit gelijk blijft. Dit komt omdat ze iedere maand future contracten moeten doorrollen naar de volgende maand, die meestal iets duurder zijn. Dus voor de lange termijn is VXX gewoon geen goede optie en blijf je er beter vanaf. Heb de discipline om even zelf onderzoek te doen.

We hadden het ook over kopen van opties, die per definitie leeglopen in de tijd. Je wint dus alleen als de markt voor jou in de goede richting beweegt. Als je echter opties gaat schrijven (verkopen), werkt dit in je voordeel. Doordat de opties minder waard worden in de tijd maak je zowel winst als de markt voor jou in de goede richting beweegt én als de markt zijwaarts beweegt. Zeker als we rekening houden met de huidige trend kunnen we onze winst hiermee aanzienlijk verhogen!

Niet voor niets zegt men “the trend is your friend”. Men kan vrij eenvoudig bepalen wat de korte termijn trend van de markt is. Als de trend tegen jouw visie ingaat, is het dikwijls verstandiger om geen actie te ondernemen of zelfs in te spelen op de korte termijn trend.

Bij US Option Trader profiteer je van de huidige markttrend en gebruiken je dit regelmatig om in te spelen op een lange termijn visie. Als je het Optieadvies op Maat volgt, kan je dit alles bovendien zelf leren! Het track record toont aan dat de strategie werkt.

Investeer dus in jezelf en neem vandaag nog een abonnement bij US Option Trader.

Wil je meer weten van opties en het handelen daarin, kom naar de Dag van de Optiebelegger.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *