LADEN

Typ om te zoeken

Zilver was ineens op

Zilver

Zilver was ineens op

Voor de tweede keer in de geschiedenis was laatst zilver niet meer verkrijgbaar.
De wereldwijde oproep om zilver te crashen was daarmee bijna succesvol geweest. Net voor het moment dat de bank gebroken werd, viel de vraag weer weg en echt op het nippertje kwamen de shorters er toch weer mee weg. Wat nu wel duidelijk is, is dat zilver een markt is die op scherp staat. De enorme ingenomen shortposities beginnen de grote banken zeer te doen. Vooralsnog hebben ze zich uit de problemen kunnen bluffen, maar uiteindelijk zal bij aanhoudende vraag de prijs verder omhoog moeten waarmee de shorters nog weer verder in het nauw komen.
Hoe het nu is opgelost, is dat ze vorige week simpelweg zilver niet meer uitleverden. De prijs bleef vrijwel gelijk, de handel stopte. Daarna viel de vraag weg.
Wat als de volgende keer de handel stopt en de handelaren wél de pers zoeken? Immers door de markt stop te zetten is in feite de handel van de handelaren naar de knoppen geholpen. Dit alleen omdat banken hun hachje aan het redden zijn om maar niet te hoeven leveren wat ze niet hebben?
Hoe lang kan deze fraude in de short positie zilver nog aanhouden? Ik blijf ondertussen zilver kopen, want welke oplossing er ook gekozen wordt, zilver zal in vrijwel elk scenario structureel in prijs stijgen.

Kijk hier voor de actuele zilverkoers

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *