LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 okt 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 7 okt 2022

  • De VS heeft de olieproductie beperking van OPEC een kortzichtige actie genoemd, waarbij ze de OPEC beschuldigd van een alliantie met Rusland. Ik zie dat genuanceerder. Ik denk dat de OPEC ziet aankomen dat de vraag naar olie in gaat kakken nu de economie in veel landen behoorlijk geraakt gaat worden.
  • Het gaat goed met de Russen in Oekraïne. Ze voeren glorieuze aftocht na aftocht perfect uit en ik las vanochtend in de reacties op mijn video over Oekraïne, dat het een spel van de Russen is. Ze lokken de Oekraïners uit. Blijkbaar zie ik het helemaal verkeerd en laten de Russen hun soldaten en materiaal alleen maar kapotschieten om Oekraïne uit te putten.
  • De top in de woningmarkt is in Nederland bereikt. Het afgelopen kwartaal zagen we een daling van de huizenprijzen van 6%.
  • Credit Suisse heeft aangeboden om 3 miljard aan oude leningen op te kopen. Het aandeel Credit Suisse is dit jaar 50% in waarde gedaald.
  • Mijn jongste dochter lag gisteravond al aan het strand in Cuba. Er is geen internet. We moesten het doen met SMS’jes. Hun half jaar vakantie is nu echt begonnen. Ze gaat een instagram kanaal opzetten: Heerlijck.op.reis
    Mocht je interesse hebben in hun avonturen. Ik ben benieuwd of ze verder op Cuba wel Internet gaan verkrijgen. Het plan is om maximaal 30 dagen op Cuba te blijven en dan verder te reizen.
  • De onrust in Iran neemt toe. Er worden meer verhalen bekend over vooral jonge vrouwen die doodgeslagen zijn door de religieuze politie.
  • De Iraanse drones in Oekraïne zijn voorzien van Amerikaanse chips die de VS aan China verkocht. Dit is gênant voor zowel de VS als China.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *