LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 juli 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 juli 2023

  • Vandaag bespreek ik in het lunchwebinar grondstoffen. Wat maakt aandelen in deze sector (on)interessant? Klik hier als je er om 12:30 uur live bij wilt zijn.
  • Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.
  • Ik vind het een draak van een artikel, maar hou je van circulariteit en wil je ook iets doen aan de verbetering van het milieu, dan raad ik je dit artikel toch even aan!
  • Nederlandse scholen willen smartphones uit de klas gaan weren. Ze leiden te veel af tijdens de les. Leerlingen blijven er immers op spelen en letten dan niet op. Dat is slecht voor de prestaties. Als scholen dit niet zelf kunnen of durven te regelen komen er landelijke regels.
  • In Californië heeft men een oud meer dat drooggevallen was de laatste jaren volgebouwd. Toen het dus eerder deze week flink ging regenen, liepen de rivieren die het meer ooit vulden weer vol en het meer ontstond weer. Lekker handig zullen we maar zeggen.
  • Eerder deze week de heetste dag ooit gemeten op aarde. Het gaat dan om de gemiddelde temperatuur ‘overal’. IN het VK denken ze nu dat rond het jaar 2070 het VK tot wel 6 graden warmer zal zijn en 60% droger. Dat is dus serieus een probleem.
  • Het gaat slecht met Siemens Energy. Het aandeel verloor 37%. Probleem is dat het bedrijf constateert dat de windmolens die het produceert ineens veel meer storingen geven. Dat kost aanzienlijk meer dan ze vooraf ingeschat hadden. Ze gaan hun jaarwinst verwachting dus neerwaarts bijstellen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *