LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 november 2018

vastgoed, rendement

Opgeven voor de bijeenkomst over Amerikaans vastgoed kan hier.
– De nieuwe eigenaar van HEMA wil de verschillende onderdelen van het concern verkopen aan de franchise nemers. Een slimme zet, want zo maakt hij zijn eigen investering weer snel kleiner. Daarnaast nemen eigenaren zelf meer initiatief en zoiets is meestal beter voor de onderneming als geheel.
– De Tesla verkopen in China zijn in oktober van dit jaar met 70% teruggelopen. Het bedrijf is nog lang niet uit de problemen.
– Het gaat niet goed met Apple. Nu wil Trump ook nog eens 10% importheffing opleggen op alle uit China geïmporteerde toestellen.
– Trump is van plan om vier dagen voor zijn gesprek met president Xi van China de importheffingen te verhogen van 10% naar 25%. Zulke tactieken werken in de bouwwereld. In de internationale politiek geeft het een heel ander signaal. Een signaal dat China niet zal waarderen.
– De regering Trump heeft een eigen onderzoek laten doen naar milieu en economie effecten van de klimaatverandering. De conclusie is dat de klimaatverandering een enorme impact op de VS zal hebben. Trump heeft het rapport niet gelezen, maar hij houdt het bij zijn mening dat de wetenschappers er naast zitten. Het probleem van de Amerikaanse samenleving is dat ze veel te veel macht bij één persoon hebben neergelegd. Als je eigen wetenschappers die je zelf hebt aangesteld je hun bevindingen geven, je leest hun rapport niet en je geeft ze ongelijk omdat je hun bevindingen niet wil geloven, wat zegt dat dan over jou als president?
– Volgens Goldman Sachs zijn olie en goud op dit moment extreem interessant qua koers.

goud
– Saoedi Arabië heeft de beschikking over Israëlische spionage software waarmee je probleemloos Apple en Android smartphones kunt hacken. De eigenaar van de telefoon kan daar niets aan doen. Het hebben van het telefoonnummer is voldoende voor de software. Via deze weg werd de vermoorde journalist al enige tijd gevolgd

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *