LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 juni 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 juni 2022

  • Dit weekend heb ik in kantoor en in de tuin een kunstroute met 4 lokale kunstenaars gehad. Erg leuk en met 250 bezoekers iedereen zeer tevreden.
  • Het volgende embargo tegen Rusland is de goudhandel. Russisch goud gaat voor het VK, de VS, Canada en Japan in de ban.
  • Rusland kan een buitenlandse schuld niet aflossen. Het geld is er wel, maar het is bij een bank blijven hangen. Een situatie die mij zeer bekend over komt, omdat dit mij ook al eens is overkomen. Het is doodeng als instituten zoals banken je geld zo maar vast kunnen houden. Maar ja, geld op de bank, is geld van de bank.
  • Het blijkt dat IEDERE huurder die ik voor de rechter breng een eerste verzetting van de zitting verkrijgt, of die huurder nu komt of niet. Tot nu toe alle zaken die voor de rechter gekomen zijn werden direct tenminste drie weken uitgesteld. Helaas mist dan een initiatief om in de drie weken bijvoorbeeld mediation in te zetten. Het is nu gewoon vooruitschuiven van zaken.
  • Wade v. Roe is teruggedraaid in de VS en de rechtse rechters willen nu meer rechten gaan herbezien. De rechters begeven zich hier op een politiek pad en dat is extreem gevaarlijk. Aan de andere kant maakt het wel duidelijk dat je niet rechters dat soort zaken moet laten beslissen, maar dat de politiek besluiten moet nemen. Het failliet van de Amerikaanse democratie wordt steeds zichtbaarder.
  • Tienduizenden medische dossiers van Nederlandse patiënten zijn gelekt. Dat is dus precies waar ik bang voor was… De vraag is nu hoe dit die mensen gaat raken. Wat gaan criminelen verzinnen om zich hiermee te verrijken.
  • Vrijdag goede zaken voor uraniumaandelen. De koersen van de aandelen in mijn portefeuille gingen zo’n 10% omhoog. Tegenvaller was CCJ dat slechts 6,38% wist te stijgen. Goud en zilvermijn aandelen stegen rond de 3% in waarde.
  • Er zijn ernstige fouten ontdekt bij de opstelling van energienota’s bij consumenten met zonnepanelen. We worden bedonderd door de energiemaatschappijen en de regering doet daar niets tegen. Kijk hier. Kom je een fout tegen, dan moet je zelf een klacht indienen. Dat terwijl ongetwijfeld de fouten bij een leverancier bij alle klanten gemaakt worden. Let dus op, je moet zelf in actie komen!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *