LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 april 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 april 2020

goudprijs
  • Goud is gisteren weer richting de hoogste koers ooit in euro’s vertrokken. Het is volgens mij nog niet gelukt om de hoogste koers nu aan te tikken, maar we zijn op weg. Het was gisteren weer een goede dag voor zilver een goudaandelen. Eén van mijn favoriete aandelen stond half maart onder de 90 en staat nu rond de 135. Het is een all time high oor het aandeel. Dat is niet slecht midden in een crisis. Half maart vroeg een lezer me of hij het aandeel wel zou moeten kopen. Het staat namelijk in het Royalty rapport. Ik gaf hem aan dat hij het wat mij betreft JUIST moest kopen, gezien het verhaal dat in het Royalty rapport staat. Die lezer zal nu blij zijn als hij daadwerkelijk gekocht heeft.
  • Nog weer 4,4 miljoen Amerikanen hebben een werkloosheidsuitkering aangevraagd. Ik ben de tel kwijt, maar ik dacht dat we nu boven de 26,5 miljoen nieuwe werklozen zitten. Dat is boven de mensen die voor de crisis al werkloos waren en de mensen die al heel lang niet eens meer meegeteld worden omdat ze al lang geen werkloosheidsuitkering meer krijgen. Meer dan 20% van de beroepsbevolking in de VS is nu werkloos. Ook hier een schatting, want men publiceert hier niet graag over. Het herinnert maar aan de grote depressie, toen het qua werklozen minder erg was.
  • Het webinar over Daytrading was gisteren extreem goed bezocht. We gaan dat daarom binnenkort nog weer een keer doen.
  • Vanmiddag om 14:00 uur geven Mark en ik een webinar over de mogelijkheden van Neo Finance. Het webinar is gratis. Ik raad aan het gewoon eens te bekijken. Ik ben er razend enthousiast over en dat is niet zomaar. Klik hier om u op te geven.
  • In de VS is wederom een 484 miljard hulpprogramma goedgekeurd. Er is geld zat, terwijl een flink deel van de Amerikaanse bevolking al jaren in grote armoede leeft. Vanuit het PPP hulpprogramma, dat via de banken loopt, heeft Chase 14 miljard uitgezet, terwijl Wells Fargo niet verder kwam dan 120 miljoen. Dit is geld voor kleine bedrijven en er is bijna niet aan te komen omdat de banken het totaal niet aankunnen. Veel van het geld is naar verluidt naar veel te grote bedrijven gegaan, terwijl kleine bedrijven naast het net visten.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *