LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 18 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 18 juni 2020

BMW
  • Er is geen massale uitbraak van Corona gekomen in de twee weken na de grote demonstratie in Amsterdam… Oeps. Dat is een tegenvaller voor de 1,5 meter gelovigen. Zou 1.5 meter buiten gewoon onzin kunnen zijn? Stop met de waanzin!
  • Voormalig minister John Bolton gaat een boek uitgeven. Nu kan het reclame zijn, maar de geruchten gaan dat hij de nodige illegale handelingen van Trump gaat onthullen. Het Witte Huis is in die zin bezorgd, dat ze nu proberen de publicatie tegen te houden. Voor Bolton een goede zaak. Nog weer extra gratis reclame. Voor de VS is het allemaal geen plus. Bolton geeft aan dat de Democraten Trump voor veel meer hadden moeten aanklagen. ALLES wat Trump doet is volgens Bolton vanuit eigen belang gezien. Bolton weigerde indertijd te getuigen… Hij is geen patriot, hij is een inhalige auteur die het deed om met een boek veel geld te verdienen. Dat had hij vooraf al besloten.
  • India en China waren er recent nog trots op dat ze hun tientallen jaren oude grensgeschil nu met praten zouden oplossen. Dat liep mis. Minstens 65 soldaten kwamen in gevechten om het leven. De soldaten gingen elkaar met stokken en stenen te lijf.
  • Ik heb nog 1200 euro in openstaande verstrekte leningen te gaan en dan heb ik de Silver VIP status binnen Neo Finance behaald. Het voordeel daarvan is dat je net iets meer achtergrond informatie kan verkrijgen over de leners. Het is niet zo veel dat het écht het verschil maakt, maar je krijgt de status omdat je op dat moment meer dan 15.000 euro aan leningen uit hebt staan. De meeste uitleners gaan dan over op grotere bedragen per lening en met grotere bedragen is er de kans dat je ook wat meer onderzoek wilt gaan doen. Ik blijf zelf vooralsnog op 25 euro per lening doorgaan. Ik heb nu zo’n 570 leningen uitstaan.
  • De Hilton hotel groep heeft vanwege de ingezakte markt 22% van het personeel ontslagen.
  • BMW wil een deel van de productie weghalen uit Limburg. (VDL Nedcar in Born)
  • De beursnotering van JD.com in Hong Kong was een succes. De aandelen stegen 5,7% in waarde.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *