LADEN

Typ om te zoeken

Lege open markt op NEO Finance

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Lege open markt op NEO Finance

De laatste weken is de open markt op het platform vaak helemaal leeg. Dat is opmerkelijk, want het laatste jaar was er vaak veel handmatig te doen op het platform.
Het is niet dat er geen aangevraagde leningen zijn. Op 13 februari werden er 34 leningen aangevraagd en snel toegekend.
Het is dus vooral dat er nu heel snel en veel automatisch gevuld wordt.
Het is dus heel belangrijk de Automatische Investeringen goed ingesteld te hebben. Heb je dat niet op orde, dan pies je naast de pot. (Zie mijn cursus)
Van die 34 leningen kreeg ik er zelf overigens twee toegekend. In totaal voor een bedrag van 175 euro. Twee relatief grote leningen dus, want gemiddeld heb ik leningen met een resterende openstaande som van 35 euro uitstaan.
Ik heb nu 1.552 euro cash staan. Dat komt omdat ik weer nieuw geld overgemaakt heb en in januari ook 780 euro aan rente bijgeschreven kreeg. Afgelopen maand was de bijschrijving van rente EN aflossing samen zelfs een bedrag van 5.632,06 euro. Al dat geld moest dus weer in nieuwe leningen en dat kost ook mij nu dus enige moeite. Vandaar dat er nu 1.550 euro open staat.
Het belang van een goed ingestelde Automatische Investering gaan Mark Leenards en ik op 1 maart aangeven. Op die dag twee sessies in Best. Deze sessies zijn voor bestaande accounthouders. Heb je de Gold of Platinum VIP status en kom je die middag, laat het dan VANDAAG nog even weten. We gaan je dan even in het zonnetje zetten die dag. Mail even naar tom @ lassing . nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *