LADEN

Typ om te zoeken

Verzekeringsbedrijven spotgoedkoop

Laatste Nieuws

Verzekeringsbedrijven spotgoedkoop

Ik schreef er vorige week al over dat ik in de verzekeringssector al aan het middelen en kopen ben.
Beleggers die spotgoedkoop willen kopen, ontkomen er haast niet aan om in die zeer impopulaire hoek te zoeken. Het lijkt haast wel gekkenwerk, want vrijdag ging er in die hoek gemiddeld 5% van de koersen af.
Waarom zou iemand met zijn volle verstand die vallende messen willen vangen?
Nu, ik kan daar duidelijk over zijn. HEEL de sector wordt afgewaardeerd, ook bedrijven die helemaal niets van doen hebben met de subprime sector en ook helemaal geen cash probleem hebben. Eén van die bedrijven heeft vorige week een bestaande leninglijn aangesproken. Dit was volgens de leiding van het bedrijf gewoon een reguliere actie. Dit keer echter een actie die werd afgestraft met een meer dan halvering van de koers. Beleggers zijn bijzonder zenuwachtig in die hoek en dat is goed nieuws voor tegendraadse beleggers die niet direct winst moeten hebben. Immers kan het nu snel zo zijn dat je als belegger op -20% staat. Dat doet dan pijn, maar met een K/W van onder de 7 is veel van wat er in die sector te krijgen is nu heel interessant. Het moet dan echter wel gaan om bedrijven die met subprime niets van doen hebben en ook ruim in de cash zitten.
Een service die er al in zit is www.topaandelen.com
Een service die er in zal gaan zitten als de trend omgeslagen is en koersen weer stijgen, is www.globalenergynewsletter.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *