LADEN

Typ om te zoeken

Robert Prechter blijft een mega beer

Laatste Nieuws

Robert Prechter blijft een mega beer

U kent Robert mogelijk van enkele fantastische boeken die hij geschreven heeft, waaronder Elliott Wave Principle, Key to Market Behavior. Dit boek is een klassieker en een must have voor beleggers.
Kijkt u hier voor meer informatie: https://www.beursbox.nl/key.html
Ook schreef hij Socionomics, een dubbelboek waarin hij aantoont dat gebeurtenissen het gevolg en niet de oorzaak van een ‘social mood’ van een samenleving zijn. Ook dat dubbelboek staat prominent in mijn boekenkast. https://www.beursbox.nl/socionomics.html
Robert is een man met een grote kennis en zo nu en dan weet hij heel treffende voorspellingen te doen. Het enige punt van kritiek is dat hij fundamenteel gelijk heeft, maar soms voor de beurs jaren te vroeg is. Natuurlijk is het mooi dat je de 2000 daling weet te voorspellen. Als je dat echter al in 1998 doet, dan miste je wel de grootste stijging ooit.
Maar, fundamenteel heeft hij wel vrijwel altijd gelijk. Volgens hem is het nu overduidelijk tijd voor een vervolg op de bearmarket. De beer heeft één oog open. Als de beurs begint te zakken, dan zal het ook weer omlaag overdreven worden.
Leest u hier de Engelstalige gegevens: http://forum.beursbox.nl/2010/09/12/robert-prechter-de-beer-heeft-pas-een-oog-open-gedaan/

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *