LADEN

Typ om te zoeken

Nieuwe naam Global Energy Newsletter

Laatste Nieuws

Nieuwe naam Global Energy Newsletter

Het initiatief zal verder gaan onder de naam BeursAccent, de "TrendSpecialist" Nieuwsbrief. Na de volledige overname van dit initiatief op 17 augustus 2007, waarbij Pro Gain BV van Tom Lassing de enige eigenaar van de uitgever "BeursAccent BV" werd, is het nu tijd voor verdere aanpassingen. Zo zal de naam Global Energy Newsletter de aankomende maanden steeds minder gebruikt gaan worden en steeds meer vervangen gaan worden door de naam BeursAccent Nieuwsbrief.
Immers is de service in de loop van de tijd steeds meer een trendservice geworden, waarbij we niet alleen succesvol de energie trend bespelen, maar nog veel succesvoller in de China en Grondstoffen trend bleken te zijn.
BeursAccent, de "TrendSpecialist" Nieuwsbrief zal vooralsnog ook nog onder het al oude bekende logo staan, maar heel rustig aan zal de huisstijl veranderen.
Wilt u meer over deze service lezen, kijkt u dan ook even op de nieuw vormgegeven site op www.trendspecialist.nl. De ‘oude’ lay out is er ook nog, op www.beursaccent.nl.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *