LADEN

Typ om te zoeken

Google waarschuwt Ierland

Laatste Nieuws

Google waarschuwt Ierland

Google is met 2000 werknemers een behoorlijk grote werkgever in Ierland. De enige reden dat het bedrijf daar zit, is het feit dat de belasting er voor Google zeer gunstig is. Nu het IMF en de EU het voor het zeggen krijgen in Ierland, ziet het er naar uit dat de enorme belastingvoordelen verminderd zullen worden. Volgens Google loopt Ierland dan de kans dat de Google activiteiten verplaatst zullen gaan worden.
Ook Intel heeft met 4000 medewerkers een flink aantal Ieren aan het werk. Ook dat bedrijf laat weten niet erg blij te worden van belastingverhogingen en te overwegen Ierland te verlaten als de voordelen verdwijnen.
Het redden van de banken kost op deze manier wel een enorm kapitaal en het is de vraag of de Ieren er echt mee geholpen zijn.
De bankiers hebben er een puinhoop van gemaakt en Ierland is het land waar het het duidelijkst is wie de rekening voor het falen van de bankiers betalen.
Echter ook daar nog altijd geen lynchpartijen waarbij bankiers omgebracht worden en geen oorverdovende roep om een enorme aanpassing van de bankensector.
Ierland is verkwanseld aan de internationale bankiers en de Ieren gaan er als mak vee in mee. Het is  ongehoord.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *