LADEN

Typ om te zoeken

Derde aandeel in 2007 op +100%

Laatste Nieuws

Derde aandeel in 2007 op +100%

Gisteren zagen we een derde, in 2007 ingenomen, aandelenpositie in de Global Energy Newsletter service boven de 100% winst komen. We gaan daarop onze investering terughalen. Het aandeel werd zes maanden geleden, op 9 maart om precies te zijn, als Chinese ADR notering in Amerika gekocht en sloot gisteren op een totaal rendement van 103%. Het is één van de aandelen die zijn ingenomen voor een totaal rendement van 1000%. In een half jaar 100% maken houdt in dat het aandeel keurig voor op schema ligt.
Ik ga de GEN abonnees later vandaag voorstellen de investering terug te halen en op rente te zetten. Zo kan er wat geld apart komen te staan voor toekomstige aankopen en voor het moment dat de beurs weer wat lager gaat. Immers, ook dat gaat heus wel weer gebeuren. Verder kan met deze derde winstname boven de 100% ook wat reservering plaatsvinden voor bijvoorbeeld leuke dingen die het leven aangenaam maken. Daarbij is een aanvulling van de spaarrekening ook helemaal niet erg.
Een maand geleden gaf ik in deze nieuwsbrief aan dat HET moment om te kopen en een abonnement op Global Energy Newsletter te nemen aangebroken was. Een aantal gelukkige lezers zagen dat in en namen een abonnement. Ze kijken nu tegen procentueel onwerkelijke winsten op. In een maand tijd is er een jaarrendement en meer behaald. Ik hoop dat ze niet het idee gaan krijgen dat het altijd zo goed zal gaan. Immers behalen we nu met aandelen posities winsten waarmee optiebeleggers in een goede periode ook trots zouden zijn.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *