LADEN

Typ om te zoeken

China gaat meer goud kopen

Laatste Nieuws

China gaat meer goud kopen

Volgens een insider op de China Mining Congres & Expo is de kans vrij groot dat China haar goudvoorraad verder gaat opvoeren. China heeft nu officieel 1.064 ton goud. Amerika heeft volgens eigen zeggen, maar als sinds de jaren vijftig niet meer onafhankelijk gecontroleerd, 8.133 ton goud.
De Chinese overheid zal ook hier haar eigen plan trekken en zoveel mogelijk onzichtbaar goud gaan aankopen.
Wat de Chinese overheid pertinent niet wil, is de prijs van goud te ver omhoog drijven. De grootste kopers van goud zijn immers de Chinese inwoners zelf. De overheid is terughoudend in het kopen van goud, de Chinezen zelf zijn dat niet.
Op dit moment is de vraag naar goud bij de gewone Chinees enorm. Ze hebben eindelijk weer officieel toestemming om het te mogen bezitten. Voor hen is het veel meer dan voor ons het vastleggen van welvaart en waarde. De Chinezen zijn de magere jaren onder de communisten nog lang niet vergeten. De beste manier om je daar tegen te wapenen is het hebben van iets waar altijd vraag naar is en makkelijk te vervoeren is. Goud is ideaal. Als het er nog niet was, dan zou iemand het nu moeten uitvinden!  www.goudrekening.biz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *