LADEN

Typ om te zoeken

Beurzen fors in herstel

Laatste Nieuws

Beurzen fors in herstel

Hong Kong op dit moment +1100, de ASX + 89. Ook de Nikkei en Sjanghai staan hoger. Het sentiment is gekeerd,  blijkbaar is er iets fundamenteel veranderd. Ik zie zelf nog even niet WAT er dan precies veranderd is, maar een hogere beurs zie ik momenteel graag. In energie, water, grondstoffen en China ben ik de laatste dagen blijven zitten en dat had op papier wat geld gekost. In één dag werd daarvan de helft weer goedgemaakt.
Ik had al eerder geschreven, de bewegelijkheid van de beurs zal toenemen en dat zien we nu wel heel erg duidelijk.
Dat is lastig voor beleggers, want nu gaat het erop wie de sterkste zenuwen heeft. Beleggers met angst om te verliezen zullen in z’n markt zeer waarschijnlijk verliezen. Je krijgt immers waar je aan denkt en waar je mee bezig bent.
Beleggers met visie zullen hun visie getest gaan worden. Logisch nadenken is op de beurs lang niet altijd genoeg. De meute is namelijk lang niet altijd ‘logisch’.
Een angst wordt een manie en voor je het weet heb je als belegger misschien logisch gezien gelijk, maar ben je ondertussen wel je vermogen kwijt.
Het is daarom dat ik zelf voor trendbeleggen gekozen heb. ‘The Trend Is Your Friend‘ is een spreekwoord dat keer op keer waar blijkt te zijn.
Doelbewust kies ik de trends en hou die vast totdat het tegendeel bewezen wordt, of de waarderingen te extreem worden om er nog langer deel van te willen uitmaken.
Dit jaar een extreem lucratieve manier van werken! www.beursaccent.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *