LADEN

Typ om te zoeken

Goud, gelukkig meerdere meningen

Goud

Goud, gelukkig meerdere meningen

Het mag misschien raar klinken, maar ik ben reuze blij met het feit dat heel veel mensen, bekenden en onbekenden, beleggers en niet beleggers, het oneens met me zijn over goud. Ik zou bijna zeggen, hoe meer hoe liever.

Immers zijn er dan nog genoeg mensen over die van mening kunnen veranderen!
Ik zou pas echt ongerust zijn als ik niemand meer hoefde te overtuigen.

Ik heb me afgelopen weekend de vraag gesteld of ik nog wel moet proberen mensen te overtuigen. Waarom niet gewoon in stilte goud bijkopen en de rest van de wereld het maar uit laten zoeken…
Nu, als je nieuwsbrieven uitgeeft, dan is dat laatste niet echt een optie. Ik zou dan steeds meer moeten bedenken dat ik over alles kan schrijven, als ik mijn mening over goud maar onvermeld laat.
Het zou aanvoelen als een leugen en het vervelende van leugens is dat ze uitkomen, zeker als je iedere dag een nieuwsbrief schrijft. Als dit al een leugen wordt, dan komen er meer en sneller dan je je kan indenken loop je vast in zoveel leugens dat je niets meer kan schrijven.
Ik begin daar dus niet aan. Ik schrijf zoals ik er over denk. Ruw en onbewerkt.
U mag het met me eens zijn, u mag het oneens met me zijn.

Misschien is de echte meerwaarde van deze nieuwsbrief wel het feit dat het u tot denken kan zetten. Het denkproces is de winst. Dan maakt het niet uit of u het wel of niet met me eens bent.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *