LADEN

Typ om te zoeken

De overheid wil niet dat u goud bezit

Goud

De overheid wil niet dat u goud bezit

Wie de tekens aan de wand nog niet heeft herkend is stekeblind. De overheid wil niet dat u ‘echt geld’ bezit of gaat bezitten. Geld waarover ze weinig tot geen zeggenschap hebben. U moet in de Euro blijven zitten, want alleen dan kunnen ze hun schulden door u laten betalen.

 

Niet voor niets dat we over heel de wereld zien dat goud steeds moeilijker bereikbaar wordt.
U moet u dus voorbereiden, voor de overheid u voor is.

Verreweg de beste weg is met uw kapitaal naar het buitenland gaan. Immers heeft de overheid in theorie slechts zeggenschap over u en bedrijven in eigen land. De gang van zaken bij Goldmoney leert ons echter dat het buitenland soms niet ver genoeg is, maar daar is ook een mouw aan te passen.

Goldmoney werd onder flinke bedreigingen gedwongen de Nederlandse markt te laten vallen. Voor iedereen die in Nederland woont houdt dat in dat deze aanbieder onbereikbaar is geworden.

Dat vraagt dus om maatregelen, want uiteindelijk wil ik wel goud op een goudrekening en liefst onder de voorwaarden van Goldmoney en niet onder supervisie van mijn overheid. Goldmoney heeft de invloed van Nederland resoluut afgewezen. Daar zijn we als voormalige Nederlandse klanten niet blij mee, want ze hadden moeten vechten voor onze rechten, maar positief is dat de Nederlandse overheid er geen poot aan de grond heeft kunnen krijgen. Hoe daar dan van te profiteren?

Het beste is om vanuit het buitenland te gaan werken, dus te proberen vanuit een buitenlandse entiteit ergens een rekening te openen. Of dat nu Goldmoney is of een ander. Het is echter niet makkelijk. Hoe komt u aan een buitenlands adres?
Het starten van een buitenlandse onderneming is eventueel een mogelijkheid. U moet daartoe wel met de juiste mensen in zee gaan en uw bedrijf goed neerzetten. De winsten van het bedrijf kunt u dan vastzetten in goud. Niet alleen kan u via die weg uw belastingdruk verlagen, maar als u het goed doet, kunt u ook (weer) in goud beleggen en mogelijk zelfs weer bij Goldmoney.
Bijkomend voordeel is dat u op de inkomsten van dit bedrijf van het hoge Nederlandse belastingtarief af bent. Pas als u uw geld ooit weer naar Nederland haalt moet u afrekenen. Tot die tijd kan uw geld lekker rendement maken, zonder dat het door belastingen uitgekleed wordt.

Het is overigens allemaal legaal en het kost de Nederlandse forse inkomsten. Ze proberen de rekening van hun falen echter bij ons te leggen en we hoeven dat dus niet te pikken. Stem dus met uw voeten, dat is effectiever dan in een tent op een plein gaan bivakkeren.
Ik steun dat laatste wel, maar het is niet erg effectief.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *