LADEN

Typ om te zoeken

De onveiligste plek voor uw vermogen

Goud

De onveiligste plek voor uw vermogen

Weet u al wat de onveiligste plek is? Dat is in handen van een crimineel…
Waar zitten de ergste criminelen (die nog niet gepakt zijn?)
Die werken als bankier of topmanager bij de (grote) banken!

Kortom, waar is uw kapitaal het onveiligst? Bij de banken!
Logisch toch?

MF Global laat zien dat het geen theorie is. De manager is er vandaar gegaan met het geld van de klanten. Hij zou dat nooit doen als hij niet 100% zeker wist dat hij er mee weg zou komen.
De klanten zijn hun geld kwijt. Geld waarvan ze dachten dat het veilig bij de bank was. Nooit hebben ze ook maar het idee gehad dat de bankrover de CEO van de onderneming zou zijn.

De duurste advocaten die beschikbaar zijn worden er nu op gezet, maar men staat voor een raadsel. Hoe kan de CEO zomaar het geld oppakken, ermee weglopen en er mee wegkomen? Waarom wordt er niemand opgepakt naar aanleiding van deze onfrisse praktijken?
Hij wordt gedekt door ‘het systeem’. De Amerikaanse regering, de toezichthouder, de FED, allemaal kijken ze de andere kant op. Niemand vanuit de autoriteiten neemt het op voor de klanten die hun geld kwijt zijn. Op TV zien we er niets meer over. In de Amerikaanse pers is het niet meer in beeld. Honderden miljoenen dollars van klanten gestolen en iedereen kijkt de andere kant op.
Dan is er toch wel iets aan de hand zou ik zo denken…

Met grote klem raad ik u aan om uw Euro’s om te zetten in andere waarden. Goud, zilver, land, onroerend goed (tegen een goede prijs, of de hypotheek verlagen). Hoe dan ook, haal uw vermogen weg bij alle banken en zorg ervoor dat u zo ver als het maar mogelijk is weg bent van de Euro en de overheden die deze Euro promoten.

Ik heb zelf deze maand AL mijn zakelijke inkomsten zo snel mogelijk na binnenkomst omgezet in goud en zilver. Daarbij heb ik ook privé een flink bedrag in euro’s omgezet in goud en zilver. Ik hou zo min mogelijk kapitaal in Euro’s aan.
Ik ga op 1 december een extra 25.000 euro aflossen op één van de hypotheken. (Ik mag 10% per jaar boetevrij aflossen.) Waarschijnlijk ga ik begin 2012 nog een keer 25.000 aflossen.
Binnen 5 jaar wil ik hypotheek vrij zijn. Ik heb ook op mijn nieuwe huis een hypotheek genomen, vooral omdat ik mijn zilver niet wilde verkopen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *