LADEN

Typ om te zoeken

Verdienen aan Internet

Besparen

Verdienen aan Internet

Ik verbaas me er over hoe lang het duurt voor de gemiddelde Nederlander en de Belg doorhebben dat ook aan Internet geld te verdienen is. Al was het eerst maar eens de maandelijkse kosten van Internet terug verdienen!
Dat zou toch al heel mooi zijn?

Dan kan je je Netflix account, of je premie tv account daar vervolgens ook weer van betalen.
En wie weet, na verloop van tijd nemen de inkomsten nog wel verder toe.

Maar dan toch steeds weer de vraag… Hoe?

Ik ga het even simpel houden. Heel simpel.

U heeft een website?
Als het antwoord al ‘Ja’ is, dan is de eerste stap al door u gezet.
Maar is het nog neen, dan laat ik u bij deze enkele voorbeelden zien van kleine sites die ik zelf heb opgezet.
Puur als voorbeeld, maar kijk er maar wel even.
www.perma-cultuur.nl
www.eerlijkvoedsel.com
www.energiestart.nl
U ziet, dat zijn allemaal heel simpele sites. Binnenkort komen er enkele cursussen die twee vrienden van me (los van elkaar) gaan geven om te leren hoe je nog mooiere sites dan deze kunt opzetten. Ik kan het namelijk niet eens echt goed… U kan dat waarschijnlijk beter.

Wilt u snel leren hoe u uw site(s) kan maken, geef u dan hier snel op voor de eerstvolgende cursus! Eén keer leren en daarna altijd zelf kunnen! U kan dan ook de hier onder staande voorbeelden zelf gaan uitvoeren.

Maar ik ga verder met mijn voorbeeld
Gaat u nu naar één pagina op www.eerlijkvoedsel.com. En wel deze pagina

Wat ik hier heb gedaan is vreselijk simpel en makkelijk ook door u te doen.
Ik heb letterlijk de boekbespreking van Bol.com overgenomen en heb verwezen naar mijn affiliate link bij Bol.com.

Belachelijk simpel, maar op ieder verkocht boek verdien ik bij wijze van spreken een euro… Belangrijker echter is dat het boek perfect aansluit bij mijn doelgroep die de site normaal gesproken bezoekt. Nu kan ik dus verwijzen naar dat interessante boek en er niets aan verdienen, of ik verwijs er naar met een affiliate code en krijg zoiets als een euro per verkocht boek…
Ik kies zelf voor het laatste.
Het is qua losstaande inkomstenbron bijna niets, maar het is als euro’s oprapen die op straat liggen. Loopt u daar aan voorbij? Neen toch? Waarom laat u deze euro dan wel liggen? Ik pak ook deze euro op, evenals al die andere euro’s die maandelijks figuurlijk op mijn pad liggen.

Maar ik heb nog een voorbeeld:

Ik ben ook affiliate bij Paypro.
Ik was één van hun eerste affiliates en ben waarschijnlijk over de tijd bezien ook één van hun beter verkopende affiliates, al hoor ik daar verder weinig over.
Ik heb ook af en toe anderen bij hen geïntroduceerd, net zoals ik nu bij u doe. Ik krijg dan over de verkopen van die affiliates ook zoiets als 1% van hun inkomsten. Dat is twee keer niets… en toch. Afgelopen maand was het meer dan 20 euro.
Ik weet, dat ik bijna niets, maar ik hoefde er niets meer voor te doen. Hoeveel leverde uw website afgelopen maand op?
Mijn best verkopende aangebrachte affiliate heeft nu 100 producten verkocht. Hij heeft dus blijkbaar ook door hoe hij Internet kan gebruiken om er een stukje inkomen mee te verwerven.
Ik verkoop overigens zelf gemiddeld zo’n 10 producten per maand via paypro. Het is een welkome aanvulling op de inkomsten.

Even terug naar een voorbeeld van hoe ik Paypro inzet.
Gaat u naar deze pagina

Dit is één van de producten die ik uit het aanbod van Paypro haalde. Afgelopen maand toch wat geld op weten te verdienen, en ook hier heel duidelijk een product waarmee ik mijn doelgroep een plezier kan doen.
In het systeem van Paypro staan heel wat producten, en dus mogelijk ook producten die voor uw doelgroep interessant kunnen zijn.

Waar ik de laatste maanden veel meer geld bij Paypro mee verdiende, was overigens een tweetal andere producten, namelijk
http://www.paypro.nl/producten/Geld_verdienen_met_opties/7462/19 en http://www.paypro.nl/producten/US_Option_Trader__2_Jaar_Hyper_Pro_Abonnement/10335/19.
Dit even ter info.

Wat ik er mee zeggen wil, als u nog altijd geen inkomsten vanuit Internet hebt, dan ligt het aan u en aan niets anders.
Het kan namelijk al wel. Waarom kan ik 250 websites hebben en enorme inkomsten en heeft u dat niet?
Het is niet omdat het moeilijk is, want aan de ene kant kan ik het en aan de andere kant kan ik technisch gezien bijna niets. Ik ben echt een digibeet waar het technologie betreft. Laat dat u dus niet tegenhouden.
Daarbij kan deze website bouw cursus u enorm helpen.

 

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing

www.tweedeinkomen.com

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *