LADEN

Typ om te zoeken

Profiteer nu van twee langjarige trends tegelijk

Advertenties

Profiteer nu van twee langjarige trends tegelijk

Olie zal nooit meer goedkoop worden. Wel fors duurder. Ik heb al diverse keren over langjarige trends geschreven. Dit is er ook zo één. Er is de laatste decennia nooit meer een mega olieveld ontdekt, terwijl de huidige grootste olievelden aan de top van hun productie zijn of daar al overheen. Oliereserves dalen wereldwijd.

Ondanks dat de economie niet vooruit te branden is. Oliemaatschappijen maken gebruik van gespecialiseerde bedrijven om de steeds kleiner wordende nieuwe olievelden zo efficiënt mogelijk te ontginnen. En ook daar zien we een andere langjarige trend. Want de vraag naar dit soort gespecialiseerde dienstverleners groeit, terwijl het aanbod ervan stagneert. Vooral internationaal actieve bedrijven komen hierdoor steeds meer in een luxe positie te zitten, waarbij ze steeds hogere prijzen kunnen vragen. Hogere prijzen = hogere marges = fors hogere winsten = fors hogere koersen. Precies het soort ontwikkeling waar je als belegger graag van wilt profiteren.
 
Gisteren verscheen een splinternieuw “Super Rendement Rapport” en daarin vindt u onder meer een aandeel van zo’n ijzersterk bedrijf dat in maar liefst 80 landen wereldwijd actief is. Het aandeel noteert nog geen 10 keer de jaarwinst, terwijl de winst dit jaar met maar liefst 67% groeit. Een bedrijf dat bij het uitbreken van de kredietcrisis gewoon winst bleef maken en dat al vele jaren ieder kwartaal dividend uitkeert. Stabiliteit én groei in één aandeel. Vind dat maar eens! De olieprijs zal de komende jaren alleen maar stijgen. En er dreigt een tekort aan gespecialiseerde bedrijven die olievelden helpen ontginnen. Twee langjarige trends die elkaar versterken en waar wij héél graag op inspelen. U ook? Bestelt u dan snel het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *