LADEN

Typ om te zoeken

Outperformance AEX door Optiespecialist Systeemtrading

Advertenties

Outperformance AEX door Optiespecialist Systeemtrading

Mocht u op zoek zijn naar solide mogelijkheden om uw geld te laten groeien, denkt u dan eens aan de de services van De Optiespecialist. Waar de banken u momenteel met een rente van 2,5% afschepen, daar zien we al geheel 2010 een sterke outperformance bij Optiespecialist Systeemtrading en ook bij de iets behoudender Optiespecialist Cash Cow service: er werd respectievelijk 38% en 16% brutowinst behaald. (Netto 34% en 15% winst) Nu denkt u waarschijnlijk: voor dergelijke rendementen dient men enorm veel risico te nemen?
Een logische gedachte, maar in de praktijk is dit echter zeker niet het geval.

Hoe gaan de services te werk?

Het uitgangspunt bij beide services is het basissignaal vanuit het zelf ontworpen computersysteem. De eigenaar van De Optiespecialist, Leon van Dam, bedenkt hier vervolgens een redelijk behoudende optiestrategie bij die aansluit bij de richting van het basissignaal. (Long of Short) 
Via e-mail (en SMS) geeft hij deze optiestrategie vervolgens realtime door aan de abonnees.

(Overigens is iedere abonnee natuurlijk vrij om zelf op een signaalwijziging in te spelen. De een kiest voor een FTI (future) en de ander voor het schrijven van opties. Weer een ander koopt opties of Turbo’s, net naar gelang het risicoprofiel van de abonnee en waar die zich prettig bij voelt)

Voor beide services wordt er met een voorbeeldkapitaal van 10.000 euro gewerkt, welke in 95% van de gevallen overigens niet volledig wordt gebruikt. Afhankelijk van de broker komt het eerder in de buurt van 7 a 8.000 euro. Het werkelijke rendement van de services ligt hierdoor eigenlijk nog hoger…

Leon gaat veelal zeer behoudend met slechts 1 of 2 posities de markt in en gaat altijd uit van het slechtste scenario.
Is er sprake van een "snelle winst" dan schroomt hij ook nooit lang om die gewoon te nemen.
Soms komt het ook voor dat de posities langer lopen en dat er hier en daar wat moet worden bijgestuurd richting de expiratie, om risico’s uit te sluiten of winsten vast te clicken.

Kortom:
Deze service is zeer all-round opgezet, er is een scherp oog voor de mogelijke risico’s wat resulteert in opzetjes met opties die een prima kans bieden op mooie winsten. Het systeem is zo ontworpen dat het telkens redelijk snel waarschuwt voor een (mogelijke draai) in het sentiment. Een prachtig instrument om slim op het heersende sentiment in te spelen!

Om de drempel wat te verlagen is er speciaal voor de Beursbox lezers een eindejaarskorting in het leven geroepen:

Bij afname van een jaarabonnement ontvangt u de service van uw keuze (tegen de normale abonnementsprijs) nu t/m 31 december 2011. Dus u krijgt er momenteel anderhalve maand gratis bij!

Bij afname van een proefabonnement ontvangt u de service van uw keuze (tegen de normale abonnementsprijs) nu t/m 31 maart 2011.

Voor een gedetailleerd overzicht van de services verwijs ik u graag naar de website:
www.optie-specialist.com

N.B.: Deze aanbieding loopt alleen deze week t/m 1 december 2010! Wees er dus op tijd bij!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *