LADEN

Typ om te zoeken

GRATIS elke beursdag, prognoses

Advertenties

GRATIS elke beursdag, prognoses

Aanbieding: GRATIS elke beursdag, prognoses voor de AEX, BEL20, Bankenindex en EURIBOR

door: Ivan Baldewijns In deze turbulente en sterk emotioneel geladen tijden, is het voor een aandelenbelegger van groot belang de vinger stevig aan de pols te houden. Al jaren zit de indextimer op de juiste golflengte en heeft abonnees heel wat koersverliezen laten besparen. Zo stond in de indextimer van half augustus dat op basis van zowel fundamentele, timing en technische indicatoren, de aandelenkoersen zouden dalen. Iedere week opnieuw heeft de indextimer de beleggers gewaarschuwd voor de dalende trend van de aandelenkoersen. Natuurlijk heeft de indextimer ook niet kunnen voorzien dat de aandelenkoersen zo hard naar beneden zouden donderen . Nog minder heeft de indextimer de financiële crisis kunnen voorspellen. Door een gedisciplineerde benadering van de analyse van de koersgrafieken, heeft de indextimer echter gedurende gans dit jaar en de voorgaande jaren de belegger gewaarschuwd voor golven van koersdalingen en koersstijgingen op de beursvloer. Zijn dat niet voldoende reden om de indextimer uit te proberen.

We hebben nu besloten om beleggers elke dag voor beurs GRATIS tot en met 30 november 2008 onze analyses en prognoses voor de AEX, BEL20 en S&P500 indexen toe te sturen. In deze dagelijkse publicatie staan ook prognoses voor de Europese bankindex en de EURIBOR, de rente die de banken elkaar aanrekenen voor kortlopende kredieten. De EURIBOR geeft aan of de banken elkaar vertrouwen.

Onze visie is dat zolang de EURIBOR niet daalt of stabiliseert en de koers van de bankenindex niet opveert, er geen sprake kan zijn van een stevig koersherstel op de beursvloer. Laat staan dat er een einde van de financiële crisis zou mogelijk zijn. U leest er elke dag alles over in het "indexkompas". 

Wenst u tot en met 30 november van dit jaar  GRATIS onze  dagelijkse index prognoses in uw email box te ontvangen, stuur dan een  mailtje  naar ibsindextimer@ibsinvest.eu  met de mededeling
" indexkompas". De volgende dag  zult u met een gerust gemoed de aandelenkoersen kunnen afwachten en zo nodig kopen of verkopen op de golven van de analyses van het indexkompas.

Opgeven kan hier:
http://www.ibsinvest.eu/indextimerformulier.html

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *