LADEN

Typ om te zoeken

Gratis 30 dagen

Advertenties

Gratis 30 dagen

Wilt u een GRATIS 30 dagen proefabonnement op Brains & Analysis? (abonnement wordt NIET automatisch verlengd) Maak eerst geheel vrijblijvend een nieuwe account aan en kies er voor GT Abonnementen.
U ontvangt per email binnen enkele minuten een wachtwoord om in te loggen op uw persoonlijke GannTrader account
Na inloggen kunt u vervolgens bij ‘Bestellen’ aanvinken dat u een 30 dagen GRATIS proefabonnement wenst.
U ontvangt hiervan een bevestings-email en meteen automatisch GRATIS toegang voor 30 dagen tot alle analyserapporten van Brains & Analysis (2 edities per week)
Ieder keer dat er een nieuwe editie beschikbaar is van Brains & Analysis ontvangt u meteen een email om u hierop te attenderen.
Brains & Analysis bestaat uit drie onderdelen:

1. Fundamentele analyse: Vlijmscherpe achtergrondartikelen, fundamentele- en macro economische analyses en een modelportefeuille (beleggingshorizon 3 maanden) door Ype schaap, voormalig directeur institutional sales bij Kempen & Co. Ype neemt geen blad voor de mond en deelt me u zijn onovertroffen ‘inside’ informatie.

2. Technische analyse: Via geavanceerde technieken van o.a. Elliott en Gann worden nauwkeurig koop- en verkoop niveaus bepaald. Maar analist Jan van Gemeren heeft als specialiteit om ook aan te geven wanneer te kopen of te verkopen door exacte tijddoelen aan te geven. Dus u krijgt inzicht in WAAR en WANNEER te kopen/verkopen. Jan van Gemeren is voormalig vermogensbeheerder en al ruim 20 jaar een bekende en gerespecteerde technisch-analist en columnist. Jan schrijft o.a. regelmatig voor het Financiële Dagblad.

3. Psychologie: Dit aspect van beleggen wordt vaak zwaar onderschat echter is van doorslaggevende betekenis om een succesvol belegger te zijn. Als belegger zijn we onderhevig aan emoties. ‘Ken U zelf’ en u bent u beter belegger. Analist Jos Magendans zit momenteel in het derde schooljaar van de bachelor opleiding Psychologie aan de Universiteit Twente.

Gemiddeld bestaat het wekelijkse analyserapport Brains & Analysis uit 25-30 pagina’s en het Midweeks tussentijdse rapport uit 10 pagina’s. Daarnaast krijgt u als abonnee exclusief toegang tot het besloten Brains & Analysis forum. Hier worden tussentijds korte analyses geplaatst en commentaar gegeven op economisch nieuws. U kunt op het forum vragen stellen aan de analisten of aan andere abonnees.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *